Рецепт Варені шампіньйони фото

Варені шампіньйони
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 25 хв.

Гриби можуть стати основою для багатьох страв. Найчастіше з них я роблю салати. Проста і корисна теплова обробка - варка. Відваримо печериці.

Опис приготування:

Цей рецепт дуже простий. З варених печериць можна приготувати багато страв: від звичайного гарніру до маринованих заготовок. Але для початку вам необхідно прочитати про те, як приготувати варені печериці. Приправи додавайте вже до готових грибам.

  • Печериці - 1 кілограм
  • Вода - 2 L
  • Сіль - За смаком
варені шампіньйони - фото крок 1
Гриби ретельно промийте і просушіть.
варені шампіньйони - фото крок 2
Потім печериці наріжте на 4 частини, а ніжку відріжте.
варені шампіньйони - фото крок 3
Доведіть воду до кипіння з сіллю. І додайте в неї печериці.
варені шампіньйони - фото крок 4
Варіть гриби 20 хвилин. З готових печериць злийте воду.

Схожі рецепти