Варені шампіньйони
(покроковий рецепт з фото)
Гриби можуть стати основою для багатьох страв. Найчастіше з них я роблю салати. Проста і корисна теплова обробка - варка. Відваримо печериці.
Цей рецепт дуже простий. З варених печериць можна приготувати багато страв: від звичайного гарніру до маринованих заготовок. Але для початку вам необхідно прочитати про те, як приготувати варені печериці. Приправи додавайте вже до готових грибам.
- Печериці - 1 кілограм
- Вода - 2 L
- Сіль - За смаком

Гриби ретельно промийте і просушіть.

Потім печериці наріжте на 4 частини, а ніжку відріжте.

Доведіть воду до кипіння з сіллю. І додайте в неї печериці.

Варіть гриби 20 хвилин. З готових печериць злийте воду.