Варені шампіньйони
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 25 хв.
Гриби можуть стати основою для багатьох страв. Найчастіше з них я роблю салати. Проста і корисна теплова обробка - варка. Відваримо печериці.
Опис приготування:
Цей рецепт дуже простий. З варених печериць можна приготувати багато страв: від звичайного гарніру до маринованих заготовок. Але для початку вам необхідно прочитати про те, як приготувати варені печериці. Приправи додавайте вже до готових грибам.
- Печериці - 1 кілограм
- Вода - 2 L
- Сіль - За смаком
Гриби ретельно промийте і просушіть.
Потім печериці наріжте на 4 частини, а ніжку відріжте.
Доведіть воду до кипіння з сіллю. І додайте в неї печериці.
Варіть гриби 20 хвилин. З готових печериць злийте воду.