Тушкована квашена капуста по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована квашена капуста - традиційне німецьке блюдо, яке найчастіше подається із запеченою рулькой або копченими свинячими ковбасками. Така капуста - універсальний гарнір до будь-якої страви.
Практично кожне блюдо німецької кухні дуже ситне, з великим вмістом жиру. Він так і стікає з фірязиках ковбасок і шніцелів, а що говорити про свинячий рулька! Навіть тушкована квашена капуста теж готується на свинячому жирі. Напевно, саме тому вона і виходить дуже ситної і живильної. Сьогодні поділюся з вами класичним рецептом, як приготувати тушковану квашену капусту по-німецьки, щоб страва вийшла не гірше, ніж у кращих німецьких кухарів. Відразу зазначу, що краще брати домашню квашену капусту, не перекисшую, тоді блюдо вийде смачніше. Якщо капуста надто велика, її слід додатково подрібнити. Ось, власне, і всі секрети. Приступимо!
- Капуста квашена - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Жир свинячий - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2/3 Ст. Ложки
- Кмин - 1 щіпка