Рецепт Тушкована квашена капуста по-німецьки фото

Тушкована квашена капуста по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарніри, Кисле

Тушкована квашена капуста - традиційне німецьке блюдо, яке найчастіше подається із запеченою рулькой або копченими свинячими ковбасками. Така капуста - універсальний гарнір до будь-якої страви.

Практично кожне блюдо німецької кухні дуже ситне, з великим вмістом жиру. Він так і стікає з фірязиках ковбасок і шніцелів, а що говорити про свинячий рулька! Навіть тушкована квашена капуста теж готується на свинячому жирі. Напевно, саме тому вона і виходить дуже ситної і живильної. Сьогодні поділюся з вами класичним рецептом, як приготувати тушковану квашену капусту по-німецьки, щоб страва вийшла не гірше, ніж у кращих німецьких кухарів. Відразу зазначу, що краще брати домашню квашену капусту, не перекисшую, тоді блюдо вийде смачніше. Якщо капуста надто велика, її слід додатково подрібнити. Ось, власне, і всі секрети. Приступимо!

  • Капуста квашена - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Жир свинячий - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2/3 Ст. Ложки
  • Кмин - 1 щіпка
тушкована квашена капуста по-німецьки - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулю очистіть, а капусту відіжміть, щоб прибрати зайвий сік.
тушкована квашена капуста по-німецьки - фото крок 2
Лук поріжте кружечками і півкільцями.
тушкована квашена капуста по-німецьки - фото крок 3
У глибокій толстодонной сковороді розтопіть свинячий жир, викладіть цибулю, обсмажте його до золотистого кольору.
тушкована квашена капуста по-німецьки - фото крок 4
Викладіть капусту. Злегка підсмажте її протягом декількох хвилин, потім додайте 150 мл. Води, накрийте кришкою і тушкуйте 1 час. Час від часу додавайте воду, щоб капуста саме тушілась, а не смажилася. В кінці приготування додайте сіль і кмин.
тушкована квашена капуста по-німецьки - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти