Рецепт Тушкована капуста по-німецьки фото

Тушкована капуста по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарніри

Квашена тушкована капуста - це традиційний рецепт, який обожнюють усі мешканці Німеччини. Особливо вона добре поєднується з пивом і жирними смаженими ковбасками. Спробуйте і ви приготувати таку.

Думаєте, як приготувати тушковану капусту по-німецьки? Це не важко, якщо ви будете слідувати порадам з цього рецепта. Така ароматна капуста обов'язково припаде до смаку вашим рідним і близьким. Подавайте як гарнір до м'ясних страв.

  • Квашена капуста - 900 грам
  • М'ясний бульйон - 150 мілілітрів
  • Свинячий смалець - 80 грам
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Чорний перець - За смаком
тушкована капуста по-німецьки - фото крок 1
Лук наріжте тонкими півкільцями. У казані або глибокій сковороді розтопити свинячий смалець. Обсмажити в ньому, постійно помішуючи, цибуля. Обсмажуємо до золотистого.
тушкована капуста по-німецьки - фото крок 2
Капусту віджимають від соку і додаємо до цибулі. Після додавання кожної партії капусти перемішуємо. Обсмажити трохи на великому вогні (до випаровування вологи).
тушкована капуста по-німецьки - фото крок 3
Як тільки помітили, що волога випарувалася, додайте м'ясний бульйон. Поперчіть капусту.
тушкована капуста по-німецьки - фото крок 4
Знову перемішайте і накрийте кришкою. Зменшіть вогонь до мінімуму. Тушіте 20 хвилин. Потім вимкніть вогонь, ще раз перемішайте капусту, накрийте її кришкою. Нехай потомиться хвилин 5.

Схожі рецепти