Тушкована капуста по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Квашена тушкована капуста - це традиційний рецепт, який обожнюють усі мешканці Німеччини. Особливо вона добре поєднується з пивом і жирними смаженими ковбасками. Спробуйте і ви приготувати таку.
Думаєте, як приготувати тушковану капусту по-німецьки? Це не важко, якщо ви будете слідувати порадам з цього рецепта. Така ароматна капуста обов'язково припаде до смаку вашим рідним і близьким. Подавайте як гарнір до м'ясних страв.
- Квашена капуста - 900 грам
- М'ясний бульйон - 150 мілілітрів
- Свинячий смалець - 80 грам
- Luk-salotų - 2 штуки
- Чорний перець - За смаком
Лук наріжте тонкими півкільцями. У казані або глибокій сковороді розтопити свинячий смалець. Обсмажити в ньому, постійно помішуючи, цибуля. Обсмажуємо до золотистого.
Капусту віджимають від соку і додаємо до цибулі. Після додавання кожної партії капусти перемішуємо. Обсмажити трохи на великому вогні (до випаровування вологи).
Як тільки помітили, що волога випарувалася, додайте м'ясний бульйон. Поперчіть капусту.
Знову перемішайте і накрийте кришкою. Зменшіть вогонь до мінімуму. Тушіте 20 хвилин. Потім вимкніть вогонь, ще раз перемішайте капусту, накрийте її кришкою. Нехай потомиться хвилин 5.