Тріска по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Готується тріска неймовірно просто, швидко і відмінно підходить для обіду або вечері. А для справжніх любителів морепродуктів, така страва можна цілком запропонувати на святковий стіл.
Гарячкові файл - прекрасно у всьому. Його легко готувати і оскільки це риба з помірним смаком, способи надати їй чудовий смак нескінченні. Цей рецепт запеченої тріски набуває грецький характер. Тріска злегка покрита приправленою сумішшю муки з коріандром, kurkumoy і tminom. Швидко обсмажують, потім запікається з лимонним соком, грецьким оливковою олією і великою кількістю рубленого часнику. Це дивовижно смачна страва варто спробувати. Поспішаю розповісти вам, як приготувати тріску по-грецьки. Приготуйте її і вона підкорить вас своїм чудовим смаком.
- Лихоманка - 700 грам (філе)
- Часник - 5 зубчиків
- Лимон - 0.5 штуки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 1/3 склянки
- Koriandr - 1 Чайна ложка (мелений)
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка (мелений)
- Сіль - 1 Чайна ложка (неповна)
- Чорний перець - 0.5 чайних ложки

Підготуйте всі інгредієнти.

У мисці соєденіте борошно, сіль, спеції.

У глибокій тарілці змішайте оливкова олія, вичавити сік половини лимона.

Філе наріжте на порційні шматочки. Кожен шматочок з двох сторін полийте оливково-лимонної сумішшю.

Кожен шматочок обваляйте в борошні зі спеціями.

У розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажте шматочки риби на сильному вогні.

Рибу обсмажуйте протягом 2 хвилин.

Викладіть рибу в форму для запікання.

В лимонний сік з маслом додайте подрібнений часник.

Полийте рясно рибу. Надішліть в духовку розігріту до 200 градусів.

Запікайте протягом 15 хвилин.

Неймовірно ароматна тріска по-грецьки готова.

Подавайте з зеленню, рисом. Смачного!