Рецепт Торт горіховий «По-королівськи» по Palиcha фото

Торт горіховий «По-королівськи» по Palиcha
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Тісто, Горіхи
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка, Торти

Часто буває, що в гостях мені запам'ятовується якусь страву. Тоді виникає бажання повторити його будинку. Так було і з цим десертом, який я спробувала у подруги на День народження.

Виявилося, що це була покупна випічка. Але я захотіла дізнатися, як приготувати торт горіховий "по-королівськи" від Палича самостійно. Рецепт я відновлювала сама, як змогла. Але вийшло схоже: шоколадний смак з волоськими горіхами. Спробуйте ще додати фундук.

  • Борошно - 1, 25 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Горіхи подрібнені - 0, 5 склянки
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Шоколад чорний - 100 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко згущене - 0, 5 штуки (банки)
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
торт горіховий
Збийте яйця з міксером до появи піни.
торт горіховий
До яйцям додайте какао, борошно і розпушувач. Добре перемішайте суміш.
торт горіховий
Потім всипте подрібнені горіхи. Замішайте густе тісто.
торт горіховий
На дно форми для випічки (d = 22 см) інвестувати pekarskuû bumagu. Влийте в неї тісто і закрийте його фольгою зверху. Запікайте протягом 30-50 хвилин при 180 градусах. Остиглий корж розрізати вздовж на 2-3 частини.
торт горіховий
Зробіть крем. Шоколад поламайте і покладіть в каструльку. Влийте до нього вершки і згущене молоко. Поставте масу на вогонь. Помішуючи, зробіть крем однорідним і густим.
торт горіховий
Зберіть торт. Уложите часть коржа, змастіть її кремом. Зверху - другий корж. Рясно промажте верх і боки торта кремом.
торт горіховий
Прикрасьте торт волоськими горіхами. Дайте постояти випічці мінімум 10 годин в холодильнику. Приємного чаювання!

Схожі рецепти