Торт горіховий «По-королівськи» по Palиcha
(покроковий рецепт з фото)
Часто буває, що в гостях мені запам'ятовується якусь страву. Тоді виникає бажання повторити його будинку. Так було і з цим десертом, який я спробувала у подруги на День народження.
Виявилося, що це була покупна випічка. Але я захотіла дізнатися, як приготувати торт горіховий "по-королівськи" від Палича самостійно. Рецепт я відновлювала сама, як змогла. Але вийшло схоже: шоколадний смак з волоськими горіхами. Спробуйте ще додати фундук.
- Борошно - 1, 25 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Горіхи подрібнені - 0, 5 склянки
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Шоколад чорний - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко згущене - 0, 5 штуки (банки)
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
Збийте яйця з міксером до появи піни.
До яйцям додайте какао, борошно і розпушувач. Добре перемішайте суміш.
Потім всипте подрібнені горіхи. Замішайте густе тісто.
На дно форми для випічки (d = 22 см) інвестувати pekarskuû bumagu. Влийте в неї тісто і закрийте його фольгою зверху. Запікайте протягом 30-50 хвилин при 180 градусах. Остиглий корж розрізати вздовж на 2-3 частини.
Зробіть крем. Шоколад поламайте і покладіть в каструльку. Влийте до нього вершки і згущене молоко. Поставте масу на вогонь. Помішуючи, зробіть крем однорідним і густим.
Зберіть торт. Уложите часть коржа, змастіть її кремом. Зверху - другий корж. Рясно промажте верх і боки торта кремом.
Прикрасьте торт волоськими горіхами. Дайте постояти випічці мінімум 10 годин в холодильнику. Приємного чаювання!