Рецепт Тофу в соусі «терияки» фото

Тофу в соусі «терияки»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Бобові , Морква , Горох , Локшина
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Один з улюблених і цінних продуктів для вегетаріанського харчування - тофу. При цьому він має нейтральний смак, тому можна легко з ним пограти. Найкраще додати який-небудь яскравий соус. Спробуємо!

Опис приготування:

Блюдо відноситься до японської кухні. Воно досить варіативно: можете додавати і прибирати будь-які овочі. Але для початку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати тофу в соусі"Теріякі" . Заздалегідь соєвий сир буде маринуватися, а потім пекти, тоді його смак стане солодко-пряно-солоним. Смачно і незвично.

  • Тофу - 420 грам
  • Яєчна локшина - 400 грам
  • Соус"Теріякі" - 1 Склянка
  • Морква - 1 штука
  • Молодий горох в стручках - 200 грам
  • Ананас консервований кубиками - 150 грам
  • Зелена цибуля, перо - 2 штуки
тофу в соусі
1. Для початку наріжте слайсами тофу і дайте йому просохнути на папері 10 хвилин. Потім додайте соус. Залиште сир маринуватися на 30 хвилин в холодильнику.
тофу в соусі
2. Після цього запікайте тофу в духовці протягом 30 хвилин при 190 градусах. В цей же час відваріть локшину до готовності.
тофу в соусі
3. Подавайте тофу з локшиною, морквою, порізаної кружальцями, ананасом і горохом. Зверху посипте блюдо нарізаною цибулею. Смачного!

Схожі рецепти