Рецепт Індичка в соусі «терияки» фото

Індичка в соусі «терияки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Часник
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Любіть східну кухню, її мотиви, аромати і смак? Тоді рекомендую блюдо за рецептом, як приготувати індичку в соусі «Теріякі». Це просто ідеальний варіант літнього шашлику для великої компанії.

Опис приготування:

Соус можна зробити самостійно або купити вже готовий. Сьогодні на полицях магазинів нескладно знайти якісний продукт. Подаю страву з салатом зі свіжих овочів (капуста, морква, імбир і цибулю), а також з ананасом. Соус готую самостійно. Я трохи змінив оригінальну рецептуру, але це ні в якому разі не змінило смак до гіршого, можливо навіть навпаки.

  • Філе індички - 4 штуки
  • Соєвий соус - 1/2 склянки
  • Коричневий цукор - 1/2 склянки
  • Ананасовий сік - 170 мілілітрів
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Імбирний сік - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
індичка в соусі
1. У сотейник наливаю соєвий соус, ананасовий сік, оливкова олія, імбирний сік, додаю цукор і дрібно нарізаний часник, гарненько перемішую. Мою філе і укладаю в пакет, заливаю отриманим соусом і залишаю на 2 годину.
індичка в соусі
2. Гарненько розігріваю гриль і викладаю індичку, обсмажую з двох сторін до появи красивою решітки.
індичка в соусі
3. Викладаю індичку на блюдо і подаю з салатом зі свіжих овочів і ананасом. Смачного!

Схожі рецепти