Рецепт Телячі яєчка в сметанному соусі фото

Телячі яєчка в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Телятина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На швидку руку
Гарячі страви , Соуси , Сметанний соус
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування телячих яєчок в сметанному соусі. Даний рецепт приготування бичачих яєць рекомендується для всіх закоханих.

Опис приготування:

Ягнята, свинячі, телячі або бичачі яєчка вже давно є делікатесами. У процесі приготуванні блюдо виходить дуже смачним. Такі страви вважаються афродизіаком.

  • Каррі - 2 Ст. Ложки
  • Бичачі яєчка - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Пучок Петрушки - 1 штука
  • Крем - 200 грам
телячі яєчка в сметанному соусі - фото крок 1
1. В першу чергу обробляв яєчка. Робимо поздовжні надрізи дуже гострим ножем, приблизно до середини яєчка, розгортаємо його.
телячі яєчка в сметанному соусі - фото крок 2
2. Від шкірки відокремлюємо акуратно м'якоть. Ніжне м'ясо залишаємо, а шкірку викидаємо.
телячі яєчка в сметанному соусі - фото крок 3
3. Килимки яєчок промиваємо, відкидаємо на друшляк, рідина зціджувати. Нарізаємо скибочками одного розміру, скроплюємо лимонним соком і солимо.
телячі яєчка в сметанному соусі - фото крок 4
4. Очищаємо цибулю та нарізаємо півкільцями або кільцями. Подрібнюємо часник і зелень. Невеликими порціями обсмажуємо яєчка на сильному вогні. Шматочки яєчок обсмажуємо на розпеченому маслі (рідина повинна повністю випаруватися, а м'ясо покритися золотистої кіркою).
телячі яєчка в сметанному соусі - фото крок 5
5. До прозорості на рослинному маслі спассеруем цибулю, додаємо сметану, часник, зелень і карі. Хвилини дві все тушкуємо, після додаємо лимонного соку (другу половинку, першій ми збризкували шматочки яєчок).
телячі яєчка в сметанному соусі - фото крок 6
6. З цибулею змішуємо шматочки яєчок, і хвилин п'ять тушкуємо із закритою кришкою, вогонь не великий. Можна додавати біле вино. Після прикрашаємо зеленню.

Схожі рецепти