Телячі яєчка в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування телячих яєчок в сметанному соусі. Даний рецепт приготування бичачих яєць рекомендується для всіх закоханих.
Ягнята, свинячі, телячі або бичачі яєчка вже давно є делікатесами. У процесі приготуванні блюдо виходить дуже смачним. Такі страви вважаються афродизіаком.
- Каррі - 2 Ст. Ложки
- Бичачі яєчка - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Перець і сіль - - За смаком
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Пучок Петрушки - 1 штука
- Крем - 200 грам
1. В першу чергу обробляв яєчка. Робимо поздовжні надрізи дуже гострим ножем, приблизно до середини яєчка, розгортаємо його.
2. Від шкірки відокремлюємо акуратно м'якоть. Ніжне м'ясо залишаємо, а шкірку викидаємо.
3. Килимки яєчок промиваємо, відкидаємо на друшляк, рідина зціджувати. Нарізаємо скибочками одного розміру, скроплюємо лимонним соком і солимо.
4. Очищаємо цибулю та нарізаємо півкільцями або кільцями. Подрібнюємо часник і зелень. Невеликими порціями обсмажуємо яєчка на сильному вогні. Шматочки яєчок обсмажуємо на розпеченому маслі (рідина повинна повністю випаруватися, а м'ясо покритися золотистої кіркою).
5. До прозорості на рослинному маслі спассеруем цибулю, додаємо сметану, часник, зелень і карі. Хвилини дві все тушкуємо, після додаємо лимонного соку (другу половинку, першій ми збризкували шматочки яєчок).
6. З цибулею змішуємо шматочки яєчок, і хвилин п'ять тушкуємо із закритою кришкою, вогонь не великий. Можна додавати біле вино. Після прикрашаємо зеленню.