Рецепт Свинина з часником і фенхелем фото

Свинина з часником і фенхелем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 40 хв.

Рецепт приготування печені з свинячого плеча з насінням фенхеля, чорним перцем, червоним перцем і часником.

Опис приготування:

Соковита свинина з ароматними спеціями - що може бути смачніше?

  • Насіння фенхелю - 2 Ст. Ложки
  • Солі - 1 Ст. Ложка
  • Чорного перцю горошком - 2 чайних ложки
  • Червоного перцю - 1 Чайна ложка
  • Свиняче плече - 2, 5-2, 7 кілограма
  • Часнику - 6 зубчиків
  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
свинина з часником і фенхелем - фото крок 1
1. Пропустити часник через прес. Перемішати насіння фенхелю в невеликій сковороді на середньому вогні, до появи аромату, поки фенхель не стане трохи темніше за кольором, від 4 до 5 хвилин.
свинина з часником і фенхелем - фото крок 2
2. Викласти насіння фенхелю на тарілку і дати охолонути. Додати сіль, перець горошком і червоний перець. Розтерти в млині для прянощів, але не до консистенції порошку. Якщо у вас немає млини для прянощів, ви можете помістити всі приправи в герметично закривається пластиковий мішок і розкачати качалкою, поки спеції НЕ ізмельчат.
свинина з часником і фенхелем - фото крок 3
3. Помістити свинину в форму для випічки. Натерти по всій поверхні часником і змастити сумішшю спецій рівномірно. Вільно накрити свинину вощеного папером. Поставити в холодильник на ніч.
свинина з часником і фенхелем - фото крок 4
4. Розігріти духовку до 230 градусів. Змастити деко оливковою олією. Викласти свинину в центр дека. Полити рівномірно 2 столовими ложками олії. Запікати свинину 30 хвилин. Знизити температуру духовки до 150 градусів. Випікати свинину, поки вона не стане дуже, близько 3 годин 15 хвилин довше. Викласти свинину на обробну дошку і дати охолонути протягом 15-30 хвилин. Потім тонко нарізати свинину на скибочки і подавати.

Схожі рецепти