Свинина в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготована свинина в пароварці в домашніх умовах відрізняється ніжним смаком, а саме головне - корисними властивостями. М'ясо готується на пару - тому воно корисне.
Основна задача - нарізати м'ясо і правильно його замаринувати. Все інше за вас зробить пароварка. Крім смакових якостей, м'ясо буде відрізнятися особливим смаком і неймовірним ароматом. Більш того, блюдо на пару неймовірно корисне!
- Свинина - 500 грам
- Крем - 100 грам
- Гірчичний - 30 грам
- Сіль і приправи - За смаком
1. Тільки на пару можна приготувати страву так, щоб збереглися його природні властивості, смак і аромат. В даному випадку, приправи і соус тільки підсилюють смак м'яса і роблять його ще ароматні, ніжніше і смачніше. Для приготування цієї страви нам знадобиться хороший шматок свинини.
2. Приправи я використовую найрізноманітніші: лавровий лист, спеції для м'яса, червоний і чорний перець, сіль і гірчицю.
3. Нарізаємо м'ясо на частини і трохи відбиваємо його. Після цього натираємо спеціями, сметаною і гірчицею.
4. У воду пароварки можна покласти гвоздику - вона додасть неймовірний аромат м'яса. Після цього вибирайте потрібну програму і закривайте кришку. Тепер залишається тільки чекати закінчення приготування.
5. До м'яса можна відварити картоплю або нарізати свіжі овочі. А ще краще - приготуйте також на пару капусту і болгарський перець. При подачі посипте блюдо зеленим горошком і зеленню петрушки.