Рецепт Свинина зі спеціями в пароварці фото

Свинина зі спеціями в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Якщо ви віддаєте перевагу готувати не тільки смачну, але і корисну їжу, тоді рецепт приготування свинини зі спеціями в пароварці спеціально для вас. М'ясо виходить дуже соковитим і ніжним.

В даному рецепт класичний рецепт свинини в пароварці доповнений ароматної і пікантною сумішшю, яка додає м'ясу неймовірний смак. Така свинина може стати не тільки основною стравою, але і прекрасно підійде на сніданки, замінюючи ковбасу з невідомим складом.

  • Свинина - 1.5-2 кілограма
  • Часник - 5 зубчиків
  • Перець гострий - 1-2 штук
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Рожевий перець - 1 Чайна ложка (або суміш перців)
  • Запашний перець - 1 Чайна ложка (або суміш перців)
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 1
1. Для початку потрібно як слід вимити і просушити м'ясо. За допомогою нитки перев'язати свинину, щоб в процесі приготування вона не втрачала своєї форми.
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 2
2. Зробив, як зробити свинину в пароварці соковитою і ніжною всередині? Необхідно попередньо обсмажити м'ясо на сильному вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 3
3. Таким чином всі соки залишаться всередині, адже скоринка зверху як би "позапечатувала" їх. Смажити м'ясо необхідно на дуже гарячій сковороді і без додавання масла.
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 4
4. Викласти м'ясо в чашу пароварки і готувати 90 хвилин. Важливо стежити, щоб вода не випарувалася повністю і при необхідності додати.
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 5
5. Очистити часник і нарізати дрібним кубиками (можна пропустити через прес). Гострий перець вимити, очистити від хвостика і насіння, подрібнити.
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 6
6. З'єднати перець, часник, додати суміш перців, коріандр і сіль з цукром. Все ретельно перемішати і розім'яти ступкою, наприклад.
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 7
7. Готове м'ясо рясно змастити з усіх боків отриманою сумішшю. Звичайно, свинина в пароварці в домашніх умовах може бути відразу подана до столу з додаванням соусу, наприклад.
свинина зі спеціями в пароварці - фото крок 8
8. Щоб м'ясо як слід просочилося спеціями найкраще загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на ніч, але можна і на пару днів.

Схожі рецепти