Свинина зі спеціями в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу готувати не тільки смачну, але і корисну їжу, тоді рецепт приготування свинини зі спеціями в пароварці спеціально для вас. М'ясо виходить дуже соковитим і ніжним.
В даному рецепт класичний рецепт свинини в пароварці доповнений ароматної і пікантною сумішшю, яка додає м'ясу неймовірний смак. Така свинина може стати не тільки основною стравою, але і прекрасно підійде на сніданки, замінюючи ковбасу з невідомим складом.
- Свинина - 1.5-2 кілограма
- Часник - 5 зубчиків
- Перець гострий - 1-2 штук
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Рожевий перець - 1 Чайна ложка (або суміш перців)
- Запашний перець - 1 Чайна ложка (або суміш перців)
1. Для початку потрібно як слід вимити і просушити м'ясо. За допомогою нитки перев'язати свинину, щоб в процесі приготування вона не втрачала своєї форми.
2. Зробив, як зробити свинину в пароварці соковитою і ніжною всередині? Необхідно попередньо обсмажити м'ясо на сильному вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
3. Таким чином всі соки залишаться всередині, адже скоринка зверху як би "позапечатувала" їх. Смажити м'ясо необхідно на дуже гарячій сковороді і без додавання масла.
4. Викласти м'ясо в чашу пароварки і готувати 90 хвилин. Важливо стежити, щоб вода не випарувалася повністю і при необхідності додати.
5. Очистити часник і нарізати дрібним кубиками (можна пропустити через прес). Гострий перець вимити, очистити від хвостика і насіння, подрібнити.
6. З'єднати перець, часник, додати суміш перців, коріандр і сіль з цукром. Все ретельно перемішати і розім'яти ступкою, наприклад.
7. Готове м'ясо рясно змастити з усіх боків отриманою сумішшю. Звичайно, свинина в пароварці в домашніх умовах може бути відразу подана до столу з додаванням соусу, наприклад.
8. Щоб м'ясо як слід просочилося спеціями найкраще загорнути його в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на ніч, але можна і на пару днів.