В'ялена свинина зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
В'ялена свинина - прекрасна закуска, яку можна їсти кожен день або ж красиво нарізати і подати на святковий стіл. М'ясо виходить дуже ніжним і прекрасно зберігається в холодильнику.
Готуємо в'ялену свинину зі спеціями в домашніх умовах. Звичайно ж, вам доведеться повозиться, щоб приготувати в'ялене м'ясо, але результат вартий витрачених зусиль. На все про все у вас піде близько 7 днів. Готове м'ясо можна подавати на святковий стіл, як закуску або ж просто їсти, роблячи бутерброди. Хай щастить!
- Свиняча корейка - 1, 5 кілограма
- Цукор - 1/4 склянки
- Сіль - 1/2 склянки
- Часник - 1 штука
- Перець - За смаком
- Майоран - За смаком
М'ясо промийте та висушіть.
Засипте свинину цукром і поставте в холодильник на 14-16 годин.
Через 14-26 годин потрібно злити сік, що утворився, а м'ясо промити і обсушити.
Кладемо м'ясо в ємність і засипаємо сіллю. Ставимо в холодильник на 24 годину.
Потім знову промиваємо м'ясо, витираємо насухо серветками. Тепер обваляти м'ясо в спеціях і назад в холодильник на 24 годину.
Через 24 години поміщаємо м'ясо в панчоху і підвішуємо в добре провітрюваному приміщенні на 4 дня.
Готово! Смачного!