Рецепт В'ялена свинина зі спеціями фото

В'ялена свинина зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 10
Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.

В'ялена свинина - прекрасна закуска, яку можна їсти кожен день або ж красиво нарізати і подати на святковий стіл. М'ясо виходить дуже ніжним і прекрасно зберігається в холодильнику.

Опис приготування:

Готуємо в'ялену свинину зі спеціями в домашніх умовах. Звичайно ж, вам доведеться повозиться, щоб приготувати в'ялене м'ясо, але результат вартий витрачених зусиль. На все про все у вас піде близько 7 днів. Готове м'ясо можна подавати на святковий стіл, як закуску або ж просто їсти, роблячи бутерброди. Хай щастить!

  • Свиняча корейка - 1, 5 кілограма
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Сіль - 1/2 склянки
  • Часник - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Майоран - За смаком
в'ялена свинина зі спеціями - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть.
в'ялена свинина зі спеціями - фото крок 2
Засипте свинину цукром і поставте в холодильник на 14-16 годин.
в'ялена свинина зі спеціями - фото крок 3
Через 14-26 годин потрібно злити сік, що утворився, а м'ясо промити і обсушити.
в'ялена свинина зі спеціями - фото крок 4
Кладемо м'ясо в ємність і засипаємо сіллю. Ставимо в холодильник на 24 годину.
в'ялена свинина зі спеціями - фото крок 5
Потім знову промиваємо м'ясо, витираємо насухо серветками. Тепер обваляти м'ясо в спеціях і назад в холодильник на 24 годину.
в'ялена свинина зі спеціями - фото крок 6
Через 24 години поміщаємо м'ясо в панчоху і підвішуємо в добре провітрюваному приміщенні на 4 дня.
в'ялена свинина зі спеціями - фото крок 7
Готово! Смачного!

Схожі рецепти