Свинина в духовці зі спеціями
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами досить простий рецепт свинини в духовці зі спеціями. Страву можна використовувати в якості основного, подаючи з гарніром і овочами, а також у вигляді закуски, наприклад.
Ця страва добре тим, що набір приправ може з разу в раз варіюватися за смаком. Чим більше їх ви будете використовувати в рецепті приготування свинини в духовці зі спеціями, тим духмяний і смачний буде м'ясо. Якщо час дозволяє, замаринувати його можна не тільки на пару годин, але і на ніч, наприклад.
- Свинина нежирна - 800-900 грам
- Спеції - За смаком (сіль, перець, мускатний горіх, часник, паприка і т.Д.)
1. Насамперед вимийте під проточною водою м'ясо, обсушити його паперовим рушником. Найкраще використовувати корейку, вона підходить не тільки по жирності, але і за формою. Спеції, які ви вирішили використовувати, викладіть в невелику ємність і як слід перемішайте між собою. Нічого крім цього використовувати в цьому простому рецепті свинини в духовці зі спеціями не потрібно.
2. Натріть отриманою сумішшю м'ясо з усіх боків. Можна зробити невеликі надрізи на поверхні, однак тоді буде витікати більше соку.
3. Надішліть свинину у жароміцних форму, попередньо трохи змастивши ту маслом. Накрийте плівкою або кришкою і відправте в холодильник, щоб м'ясо трохи просочилося.
4. Розігрійте духовку, Відведіть туди форму з м'ясом. Запікається свинина в духовці зі спеціями в домашніх умовах на середньому вогні близько 1-1.5 годин. М'ясо вийде дуже соковитим, ніжним і неймовірно смачним.