Рецепт Куряча грудка зі спеціями в духовці фото

Куряча грудка зі спеціями в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт такий курячої грудки обов'язково повинен бути у вашому арсеналі. Готується вона легко, але виходить досить незвичайною, м'якої, соковитою і смачною. За бажанням можете додати будь-які спеції і прянощі.

Опис приготування:

Якщо ви любитель курячої грудки, цей рецепт для вас. Готується вона швидко: відразу маринується, потім обсмажується, а вже після запікається. Для більшої соковитості її можна помістити в рукав для запікання. Спеції додавайте на ваш смак. З грудкою ще добре поєднуються трави, але це як забажаєте. Крім цього, не забудьте про соус.

  • Куряча грудка - 1 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Smalec - 1 Ст. Ложок (або кокосове масло)
куряча грудка зі спеціями в духовці - фото крок 1
1. Курячі грудки завжди готуються швидко, але для того щоб вони вийшли ніжними і соковитими, потрібно їх правильно приготувати. Для початку грудку потрібно помити, після чого посолити і приправити за смаком. Якщо є час, замаринуйте птицю на ваш смак і залиште мінімум на 1 час. Маринад зробить грудку ще соковитіше.
куряча грудка зі спеціями в духовці - фото крок 2
2. Відразу грудку потрібно підсмажити до рум'яного кольору. Найкраще це зробити на кокосовій олії або на смальці.
куряча грудка зі спеціями в духовці - фото крок 3
3. Смажте їх на середньому вогні відразу з однієї стороні, а потім з іншого боку.
куряча грудка зі спеціями в духовці - фото крок 4
4. Періодично перевертайте і дивіться, якого кольору м'ясо. Як тільки воно стане рум'яно-золотим, грудку можна перевертати.
куряча грудка зі спеціями в духовці - фото крок 5
5. Обсмажуються грудки приблизно 7-10 хвилин. Тепер відправте грудки в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
куряча грудка зі спеціями в духовці - фото крок 6
6. Після запікання залиште грудку на відкритому просторі, щоб вона трохи охолола. Якщо ви хочете, щоб вона була ще соковитіше, запікайте її в рукаві, для а 10 хвилин до готовності відкрийте пакет.
куряча грудка зі спеціями в духовці - фото крок 7
7. Потім наріжте грудку вздовж на частини і подавайте до столу. До неї ідеально підійде сирний, майонезний і червоний соус.

Схожі рецепти