Рецепт Свинина святкова фото

Свинина святкова
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Розповім, як я готувала свинину святкову в домашніх умовах. Виходить блюдо, гідне справжніх гурманів, - з овочевим гарніром і в білому вині. Zaintrigovanи? тоді готуємо! рекомендую!

Опис приготування:

Впевнена, що такий оригінальний рецепт приготування свинини святкової вам припаде до душі, і, що теж цілком ймовірно, стане вашим коронною стравою! Адже не дивлячись на цікаві, незвичайні для нас інгредієнти на зразок цибулі порею (котрий, до речі, не так вже й дорого коштує), сама технологія готування дуже проста. Так що будьте впевнені - це дуже простий рецепт свинини святкової, ви точно впораєтеся!

  • Свинина - 1.5 кілограма
  • Вино біле сухе - 0.5 L
  • Морква - 2 штуки
  • Селера стручковий - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Цибуля пориста - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
свинина святкова - фото крок 1
1. У глибокій сковороді розігріваємо олію, м'ясо натираємо спеціями і обсмажити з усіх боків до появи скоринки.
свинина святкова - фото крок 2
2. Тепер м'ясо поки дістанемо і обгорнемо фольгою, наріжемо всі овочі, і обсмажити в маслі, що залишилося.
свинина святкова - фото крок 3
3. Коли стануть рум'яними, - вливаємо вино, зменшуємо вогонь. Додамо борошно і томатну пасту. Ретельно перемішати. Сюди ж - всілякі спеції.
свинина святкова - фото крок 4
4. Тепер поміщаємо м'ясо назад до овочів, накриваємо кришкою або фольгою, і поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на годину-півтора.
свинина святкова - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти