Свинина святкова
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як я готувала свинину святкову в домашніх умовах. Виходить блюдо, гідне справжніх гурманів, - з овочевим гарніром і в білому вині. Zaintrigovanи? тоді готуємо! рекомендую!
Впевнена, що такий оригінальний рецепт приготування свинини святкової вам припаде до душі, і, що теж цілком ймовірно, стане вашим коронною стравою! Адже не дивлячись на цікаві, незвичайні для нас інгредієнти на зразок цибулі порею (котрий, до речі, не так вже й дорого коштує), сама технологія готування дуже проста. Так що будьте впевнені - це дуже простий рецепт свинини святкової, ви точно впораєтеся!
- Свинина - 1.5 кілограма
- Вино біле сухе - 0.5 L
- Морква - 2 штуки
- Селера стручковий - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Цибуля пориста - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. У глибокій сковороді розігріваємо олію, м'ясо натираємо спеціями і обсмажити з усіх боків до появи скоринки.
2. Тепер м'ясо поки дістанемо і обгорнемо фольгою, наріжемо всі овочі, і обсмажити в маслі, що залишилося.
3. Коли стануть рум'яними, - вливаємо вино, зменшуємо вогонь. Додамо борошно і томатну пасту. Ретельно перемішати. Сюди ж - всілякі спеції.
4. Тепер поміщаємо м'ясо назад до овочів, накриваємо кришкою або фольгою, і поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на годину-півтора.
5. Смачного!