Суп з сочевиці від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати рецепт незвичайного супчика, який пригледіла серед рецептів Юлії Висоцької. Дуже подобаються її роботи, тому частенько намагаюся що-небудь за нею повторити.
Тепер хочу і з вами поділитися відмінним рецептом, як приготувати суп з сочевиці від Юлії Висоцької. У вас вийде дуже корисний, ароматний і смачний супчик. І це при мінімумі людських зусиль і витрат. Готувати його дуже швидко і просто. Мені дуже сподобався. Смак фети при подачі дуже яскраво доповнює загальне враження.
- Буряк - 3 штуки
- Помідори - 300 грам (консервовані у власному соку)
- Сочевиця зелена - 200 грам
- Шпинат - 2 пучка
- Лук червоний - 1 штука
- Фета - 70 грам
- Перець чилі - 1/2 штуки (свіжий червоний )
- Петрушка - 1 пучок
- Розмарин свіжий - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Овочевий бульйон - 2 L
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1/2 чайних ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Чорний перець мелений - 1 щіпка
- Сіль морська - 1 щіпка
1
Дрібно наріжте цибулю.
2
У великій каструлі з'єднайте вершкове і оливкове масло. Обсмажте в ньому цибулю до прозорості.
3
Буряк почистіть і поріжте невеликими кубиками.
4
Крупно поріжте очищений часник.
5
Додайте до обсмаженої цибулі буряк, часник, лавровий лист, розмарин і перемішайте.
6
Перець чилі дрібно поріжте і додайте до овочів.
7
Додайте в каструлю сочевицю і залийте гарячим овочевим бульйоном. Варіть на повільному вогні, не накриваючи кришкою.
8
Коли всі компоненти будуть готові, приберіть лавровий лист і розмарин.
9
Дорбавьте помідори, шпинат, приправити сіллю, поперчіть і варіть, поки шпинат не почне змінюватися.
10
Порубати петрушку і дрібно наріжте фету. При подачі додайте в тарілку. Смачного!