Рецепт Судак в беконі фото

Судак в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Субпродукти , Риба та морепродукти , Бекон , Судак
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Уже не перший раз зустрічаю блюдо, в якому головний інгредієнт загортають в бекон. Знахідка дуже незвичайна як за смаком, так і за зовнішнім виглядом. І в цьому рецепті вона використовується досить вдало.

Опис приготування:

Всі інгредієнти зі складу ми знаємо, і часто використовуємо, але ніколи їх не поєднували в одній страві. І дарма! виявляється, вони відмінно один одного доповнюють за смаком і текстурою. Перевірте це. Ситне блюдо прикрасить ваш вечеря.

  • Огірок - 1 кілограм (солоний)
  • Філе судака - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Кріп - 10 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Овочевий бульйон - 200 мілілітрів
  • Винний оцет - 50 мілілітрів (білий)
  • Бекон - 7 скибочок
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Пшеничне борошно - 1 Ст. Ложка
  • Цукор білий - 2 чайних ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Гірчичні зерна - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
судак в беконі - фото крок 1
1. Огірок (без шкірки) наріжте половинками гуртків, а картопля - невеликими шматочками. Дрібно наріжте цибулю і кріп.
судак в беконі - фото крок 2
2. Потім в каструлі розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю протягом 2-х хвилин. Потім додайте картоплю. Готуйте ще 5 хвилин. Далі влийте 50 мл бульйону і викладіть огірки. Помішуючи, тушкуйте інгредієнти 10 хвилин.
судак в беконі - фото крок 3
3. Тим же часом в сотейнику підігрійте вершкове масло. Додайте до нього цукор і борошно. Готуйте 2 хвилини. Тепер влийте бульйон. Перемішайте. Потім додайте сіль, гірчицю, оцет, зерен, половину кропу і перець. Помішуючи, готуйте до єдиної густої консистенції.
судак в беконі - фото крок 4
4. Далі отриману заправку додайте до огірків з картоплею. Перемішайте. Гасіть гарнір ще 10 хвилин.
судак в беконі - фото крок 5
5. Тепер займіться рибою. Великі шматки судака змастіть сіллю і перцем, потім замотайте в бекон. Після цього обсмажте філе з кожної сторони по 4 хвилини в розігрітій олії.
судак в беконі - фото крок 6
6. Подавайте судака з гарніром з огірка і кропом. Смачного!

Схожі рецепти