Стейк в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)
Любителів смачного м'яса запрошую приготувати стейки, мариновані в червоному сухому вині! Рецепт підкуповує простотою приготування і звичайно підсумковим результатом!
Чи варто додавати в маринад будь-які спеції крім перцю - вирішувати вам! На мій смак, вина і свежемолотого перцю цілком достатньо для маринаду і подальшого приготування смачного м'яса. З м'яса вибирайте хорошу свинину чи яловичину. Як приготувати стейк в червоному вині розповім в покроковому рецепті.
- Свинина - 700 грам (або яловичина, вирізка)
- Вино червоне сухе - 200-300 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 50-60 мілілітрів
- Перець мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо промийте і наріжте на стейки товщиною 1, 5 см.
Шматки м'яса натріть сіллю і перцем за смаком.
Залийте вином.
Додайте цибулю, нарізаний півкільцями, 1 ст. Ложку оливкової олії і перемішайте. Поставте м'ясо маринуватися в холодильник на 1-2 годину.
Обсмажте стейки в оливковій олії на сильному вогні. Перевертайте 2-3 рази. Ступінь готовності дивіться на свій смак!
Смачного!