Рецепт Стейк в червоному вині фото

Стейк в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Свинина, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви, Стейк

Любителів смачного м'яса запрошую приготувати стейки, мариновані в червоному сухому вині! Рецепт підкуповує простотою приготування і звичайно підсумковим результатом!

Чи варто додавати в маринад будь-які спеції крім перцю - вирішувати вам! На мій смак, вина і свежемолотого перцю цілком достатньо для маринаду і подальшого приготування смачного м'яса. З м'яса вибирайте хорошу свинину чи яловичину. Як приготувати стейк в червоному вині розповім в покроковому рецепті.

  • Свинина - 700 грам (або яловичина, вирізка)
  • Вино червоне сухе - 200-300 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 50-60 мілілітрів
  • Перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
стейк в червоному вині - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
стейк в червоному вині - фото крок 2
М'ясо промийте і наріжте на стейки товщиною 1, 5 см.
стейк в червоному вині - фото крок 3
Шматки м'яса натріть сіллю і перцем за смаком.
стейк в червоному вині - фото крок 4
Залийте вином.
стейк в червоному вині - фото крок 5
Додайте цибулю, нарізаний півкільцями, 1 ст. Ложку оливкової олії і перемішайте. Поставте м'ясо маринуватися в холодильник на 1-2 годину.
стейк в червоному вині - фото крок 6
Обсмажте стейки в оливковій олії на сильному вогні. Перевертайте 2-3 рази. Ступінь готовності дивіться на свій смак!
стейк в червоному вині - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти