Стейк, маринований в цибульному соку
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як смачно приготувати стейк - готуйте стейк, маринований в цибульному соку. Задоволення від соковитого, просочені соком цибулі стейка на кшталт хорошому оргазму. Перевірено!
Я не знаю більш простого способу смачно приготувати стейки на грилі, ніж цей. Стейк, маринований в цибульному соку - це неймовірно просте в приготуванні (по суті, тільки два інгредієнта - м'ясо та цибулю), але фантастично смачна страва, від одних спогадів про яких зводить щелепу, а рот переповнюється слиною. Що вже говорити про емоціях, захльостують тебе тоді, коли стейк, маринований в цибульному соку, лежить у тебе на тарілці
- М'ясо (свинина або яловичина) - 700 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46384.webp)
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46385.webp)
Цибулю чистимо і подрібнюємо за допомогою блендера або кухонного комбайна до пюреобразной консистенції.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46386.webp)
Кладемо вийшла лушпиння масу в марлю.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46387.webp)
Додаємо сік з марлі в каструльку.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46388.webp)
У вас повинно вийти близько склянки чистого цибульного соусу (хоча це залежить від розміру цибулин, звичайно).
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46389.webp)
Викладаємо стейки в форму, в якій зручно буде їх маринувати.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46390.webp)
Солимо, перчимо м'ясо.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46391.webp)
Поливаємо м'ясо половиною цибулевого соку.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46392.webp)
Перевертаємо стейки, солимо-перчимо, заливаємо соком.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 10](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46393.webp)
Маринуємо м'ясо як мінімум 3-4 години в холодильнику. Потім розігріваємо гриль або мангал.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 11](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46394.webp)
Викладаємо мариновані стейки на гриль і обсмажуємо 4-5 хвилин з одного боку (в залежності від бажаного ступеня просмажене).
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 12](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46395.webp)
Перевертаємо і готуємо приблизно стільки ж з іншого боку.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 13](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46396.webp)
Стейк, маринований в цибульному соку, готовий.
![стейк, маринований в цибульному соку - фото крок 14](https://kuhari.com.ua/img/steik_marinovannii_v_lukovom_soke-46397.webp)
Подаємо і насолоджуємося. Смачного!