Рецепт Стайн фото

Стайн
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Стайн - це польський національний суп. Його за традицією роблять на Великдень, але він такий смачний, що я готую його набагато частіше і з різних приводів. Отже, справжній рецепт журеком за польськими традиціями!

Журек ще називають білим борщем. Спасибі kartofelyu (про що ви дізнаєтеся нижче) він набуває білий відтінок. Суп дуже ситний і смачний, він взагалі-то є святковим, але по суті готувати його можна постійно. Може послужити цілком самостійною стравою. Я роблю його у великій каструлі, нашій родині вистачає на два дні. Отже, Стайн рецепт - до вашої уваги. Бажаю вам приємного апетиту!

  • Бекон - 500 грам
  • Шинка - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Курячий бульйон - 4 склянки
  • Вода - 4 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Пастернак - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Варені яйця - 4 штуки
  • Крем - 1 Склянка
стайн - фото крок 1
Наріжте бекон дрібними кубиками і викладіть в розігріту сковороду, предворительно додавши в неї масло для смаження. (яке ви віддаєте перевагу). Смажте близько п'яти хвилин, поки жир не стане напівпрозорим.
стайн - фото крок 2
Додайте до м'яса нарізану цибулю. І обсмажуйте, поки цибуля не стане м'яким. Близько п'яти хвилин. Потім вилийте курячий бульйон і воду. Гасіть на повільному вогні 30 хвилин.
стайн - фото крок 3
Почистіть і наріжте все овочі. Але картопля, нарізаний невеликими кубиками, складіть окремо.
стайн - фото крок 4
Додайте всі овочі (крім картоплі) і варіть ще 30 хвилин. Після закиньте в суп дрібно нарізану шинку. І варіть ще 10 хвилин.
стайн - фото крок 5
Як тільки ви закинули овочі в каструлю, залийте в окремій каструльці картопля водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть, поки він не стане м'яким.
стайн - фото крок 6
Злийте воду з картоплі. Візьміть трохи шматочків картоплі і подрібніть їх в пюре. Потім додайте до супу весь картопля. Пюре згустилися суп і додасть йому білий відтінок. Додайте хрін і знову перемішайте. Поваріть ще трохи. І ваш суп готовий! Прикрасьте його вареними яйцями.

Схожі рецепти