Рецепт Соус для їжачків фото

Соус для їжачків
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Морква , Цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , До м'яса , Їжачки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом приготування соусу для їжачків. Відмінне рішення, якщо у вас є готовий гарнір і ви хочете доповнити його чимось смачним і ситним. Спробуйте томатний соус для їжачків.

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати соус для їжачків в домашніх умовах. Ситно, смачно, і при цьому, хоч це блюдо давно вже і є своєрідною класикою, все ж я б не сказала, що це дуже побите блюдо. Навіть навпаки, воно хоч і просте, але все одно кожен раз викликає святковий настрій. Спробуйте!

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 200 грам
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
соус для їжачків - фото крок 1
1. Спочатку робимо їжачки: рис відварити в підсоленій воді, цибуля подрібнити і обсмажити, змішаємо все це з фаршем і яйцем.
соус для їжачків - фото крок 2
2. Ліпимо тепер з цього фаршу їжачки.
соус для їжачків - фото крок 3
3. Тепер робимо соус. Морквину моєму, чистимо і тремо на крупній тертці.
соус для їжачків - фото крок 4
4. Спочатку обсмажити її на рослинній олії, а потім додамо томатну пасту, сіль за смаком і трохи води. Перемішаємо.
соус для їжачків - фото крок 5
5. Коли закипить, в цій суміші тушкуємо наші їжачки на маленькому вогні під кришкою до готовності.
соус для їжачків - фото крок 6
6. От і все! насолоджуйтеся смаком!

Схожі рецепти