Соус для їжачків
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом приготування соусу для їжачків. Відмінне рішення, якщо у вас є готовий гарнір і ви хочете доповнити його чимось смачним і ситним. Спробуйте томатний соус для їжачків.
Хочу вам розповісти, як приготувати соус для їжачків в домашніх умовах. Ситно, смачно, і при цьому, хоч це блюдо давно вже і є своєрідною класикою, все ж я б не сказала, що це дуже побите блюдо. Навіть навпаки, воно хоч і просте, але все одно кожен раз викликає святковий настрій. Спробуйте!
- Фарш - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Спочатку робимо їжачки: рис відварити в підсоленій воді, цибуля подрібнити і обсмажити, змішаємо все це з фаршем і яйцем.
2. Ліпимо тепер з цього фаршу їжачки.
3. Тепер робимо соус. Морквину моєму, чистимо і тремо на крупній тертці.
4. Спочатку обсмажити її на рослинній олії, а потім додамо томатну пасту, сіль за смаком і трохи води. Перемішаємо.
5. Коли закипить, в цій суміші тушкуємо наші їжачки на маленькому вогні під кришкою до готовності.
6. От і все! насолоджуйтеся смаком!