Соус для долми
(покроковий рецепт з фото)
Любіть кавказьку кухню? В такому випадку, рецепт соусу для долми вам стане в нагоді. Традиційний соус для долми готується з мацоні і часнику - так ми його і приготуємо.
В Грузії, та й в інших кавказьких країнах, соус для долми готується з використанням мацоні - кисломолочного продукту, який там дуже популярний. У нас його купити не завжди вдається, однак ви можете замінити його йогуртом або навіть сметаною - вийде хоч і зовсім інший, але теж дуже смачний соус для долми.
- Часник - 3 зубчики
- Maconi - 400 грам (можна замінити йогуртом)
- Обкладинка - За смаком
Соус для долма робиться дуже просто. Візьміть мацоні, додайте в нього дрібно нарізаний часник.
Додаємо трохи кориці і перемішуємо.
От і все: соус для долма готовий. Смачного.