Солянка з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна солянка з різними копченостями стає ще яскравіше і смачніше з томатною пастою. Рекомендую всім любителям цього гарячого страви рецепт солянки з томатною пастою!
Солянка готується дуже просто. Щоб зробити її смачніше, я раджу додати побільше різних копченостей і маслини - це обов'язково. Також при приготуванні солянки з томатною пастою можете взяти як готову томатну пасту, так і саморобну (зі свіжих томатів). Дивіться далі рецепт!
- Куряче філе - 250 грам
- М'ясні вироби - 350 грам
- Ковбаса - 300 грам
- Огірки - 2-3 штук
- Розсіл - 0, 5 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Маслини - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 0, 5 штуки
- Спеції - За смаком
Для початку потрібно зварити основу для солянки - бульйон. Поставте в каструлі варитися промите філе куряче, не забувайте знімати пінку.
Все копченості, які ви вибрали для солянки, поріжте на шматочки.
Можете копченості злегка обсмажити.
Курица сварилась, бульйон готовий. Вогонь можете зменшити, курку дістаньте і поріжте на шматочки. Поверніть в бульйон, а також додайте копченості. За бажанням можете додати жменьку рису.
Цибулю дрібно поріжте, а морквину натріть на тертці.
Обсмажте на олії до золотистого кольору морква і цибуля. Додайте томатну пасту, подрібнені зубчики часнику, перемішайте. Обсмажуйте хвилин 5.
У солянку всипте нарізані огірки і маслини, влийте розсіл з-під огірків.
Потім додайте в солянку обсмажування, сіль і poperčite, а також подрібнену зелень додайте. Проваріть ще хвилин 10.
Готову солянку з томатною пастою подавайте з скибочками лимона і сметаною. Смачного!