Рецепт Солянка (тушкована капуста) фото

Солянка (тушкована капуста)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує багато визначень солянки. Але для мене це в першу чергу капуста з м'ясом, тушкована в сковороді або казані. Це ситне і просте блюдо на кожен день сподобається всім.

Опис приготування:

Поділюся дуже простим і практичним рецептом, як приготувати солянку (тушковану капусту). Готується соляночка дуже просто. Весь процес готування ви вільні займатися своїми справами, лише періодично помішуючи вміст. Можна готувати її з м'ясом, грибами, ковбасками…. Так з чим побажаєте. Додавайте зелень і інші спеції на свій смак.

  • М'ясо - 300 грам (у мене нежирна свинина)
  • Капуста - 1 кілограм
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
1
Порубати дрібно або наріжте соломкою капусту. Перекладіть в глибоку каструлю.
2
Всі інші овочі очистіть і подрібніть.
3
Цибуля, морква і м'ясо обсмажте на олії.
4
Додайте в каструлю з капустою.
5
Розведіть томатну пасту в невеликій кількості води. Додайте в каструлю.
6
Киньте помідори і часник.
7
Поставте на повільний вогонь і готуйте годину.
8
Коли капуста стане м'якою, розкладайте солянку по тарілках. Смачного!

Схожі рецепти