Солянка (тушкована капуста)
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато визначень солянки. Але для мене це в першу чергу капуста з м'ясом, тушкована в сковороді або казані. Це ситне і просте блюдо на кожен день сподобається всім.
Поділюся дуже простим і практичним рецептом, як приготувати солянку (тушковану капусту). Готується соляночка дуже просто. Весь процес готування ви вільні займатися своїми справами, лише періодично помішуючи вміст. Можна готувати її з м'ясом, грибами, ковбасками…. Так з чим побажаєте. Додавайте зелень і інші спеції на свій смак.
- М'ясо - 300 грам (у мене нежирна свинина)
- Капуста - 1 кілограм
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
1
Порубати дрібно або наріжте соломкою капусту. Перекладіть в глибоку каструлю.
2
Всі інші овочі очистіть і подрібніть.
3
Цибуля, морква і м'ясо обсмажте на олії.
4
Додайте в каструлю з капустою.
5
Розведіть томатну пасту в невеликій кількості води. Додайте в каструлю.
6
Киньте помідори і часник.
7
Поставте на повільний вогонь і готуйте годину.
8
Коли капуста стане м'якою, розкладайте солянку по тарілках. Смачного!