Рецепт Соєвий кефір фото

Соєвий кефір
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Бобові , Горіхи , Кешью , Соя
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 дн. 7 г. 0 хв.

Ділюся з вами рецептом, як приготувати соєвий кефір. У цьому рецепті немає зайвих інгредієнтів, тільки соєве молоко і горіхи кеш'ю для густоти.

Опис приготування:

Цукор можна не додавати, тоді соєвий кефір буде трохи кисліше. Якщо підсумкова консистенція розшаровується, то просто збийте її блендером до однорідного стану. Зберігається готовий кефір 5 днів в холодильнику. На смак виходить, як звичайний кефір, а завдяки доданим пробіотикам зберігається і користь.

  • Соеве молоко - 300 мілілітрів
  • Кешью - 25 грам
  • Пробітікі в капсулах - 5-6 штук
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
соєвий кефір - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
соєвий кефір - фото крок 2
Замочіть кешью в воді на 4-6 годин. Після ретельно промийте.
соєвий кефір - фото крок 3
Подрібніть в блендері горіхи, соєве молоко і цукор.
соєвий кефір - фото крок 4
Перелийте суміш в чисту скляну баночку, додайте пробіотики. Перемішайте пластмасовою або дерев'яною ложкою. Не використовуйте метал!
соєвий кефір - фото крок 5
Перетягніть баночку бавовняною тканиною і залиште на 48 годин при кімнатній температурі. Через цей час соєвий кефір загусне і набуде характерний кисломолочний смак.
соєвий кефір - фото крок 6
Соєвий кефір готовий, смачного!

Схожі рецепти