Гуляш соєвий з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Соєве м'ясо - це прекрасне джерело білка. Ця страва ми приготуємо в мультиварці, яка дозволить зберегти всі властивості овочів і сої.
Соєве м'ясо замочуємо, обсмажуємо і тушкуємо з овочами. Готовий соєвий гуляш з помідорами можна подати на стіл з картопляним пюре. По бажанню, можна прикрасити зеленню і перчіеом. Смачного!
- Соєве м'ясо - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Мелена паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, інші спеції - За смаком
Соєве м'ясо замочіть в гарячій воді на 10 хвилин, потім злийте воду, м'ясо злегка відіжміть від надлишків вологи.
М'ясо злегка обсмажте в мультиварці до появи золотистої скоринки, включивши режим «Жарка». Кришку мультиварки не закривайте його.
Моркву очистіть і поріжте кубиками, додайте її до м'яса разом з паприкою, трохи обсмажте. Додати сіль, поперчіть за смаком.
Помідори поріжте, трохи притисніть їх виделкою і разом з соком, що виділився додайте до м'яса. Протушкувати 5 хвилин.
Додайте в гуляш води так, щоб вона повністю покрила м'ясо. Включіть в мультиварці режим «Гасіння» і протушкувати близько 30 хвилин.