Сочевиця з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Обожнюю це смачне і ситне блюдо! Сочевиця з ковбасою - чудове поєднання, яке було придумано спеціально для мужиків. Підійде для холостяків і для тих, хто вибився з-під уваги дружин
Сочевиця з ковбасою дуже добре насичує, але потрібно сказати, що блюдо досить важке і, думаю, організми тендітних дам і дітей таке точно не витримають. Ця страва призначене для більш міцних істот!
Покроковий рецепт сочевиці з ковбасою розповість вам, як приготувати цю страву, щоб воно було по-справжньому смачним! НЕ lenitesy, спробуйте приготувати, ви точно не пошкодуєте.
- Зелена сочевиця - 120 грам
- Сира свиняча ковбаса - 120 грам
- Цибуля - 120 грам
- Помідори - 120 грам
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Мелений імбир - 1/2 чайних ложки
- Солодкий перець - 1/2 чайних ложки
- Гвоздика - 1 штука
- Сіль - - За смаком
Спочатку варимо сочевицю. Крупу варимо у великій кількості води, додавши половинку 1 цибулини, а також додавши різні приправи, які знайшлися в шафі - лавровий лист, мелений імбир, гвоздика. Варимо сочевицю протягом 25 хвилин.
В цей час в сковорідці в оливковій олії обсмажуємо другу половину цибулини (нарізану тонкими півкільцями), дрібно нарізаний часник. Після того як цибуля набуде золотистого відтінку, додаємо дрібно нарізані помідори без шкірки. Тушкуємо все на слабкому вогні близько 10 хвилин.
До звареної сочевиці додаємо зажарку і все перемішуємо.
Ковбасу нарізаємо на однакові шматочки і обсмажуємо з двох сторін до напівготовності.
Сочевицю перекладаємо в товстостінну каструлю, додаємо ковбасу і відправляємо в духовку (180 м) з 20 хвилин.
Я, звичайно, . Смачного!