Сочевиця з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Мінімум інгредієнтів, максимум смаку - що ще потрібно для рецепта? Рекомендую любителям сочевиці і бекону.
Сочевиця за цим рецептом виходить дуже швидко і неймовірно смачно. Спробуйте!
- Бекон - 4 скибочки
- Сочевиця - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Цедра лимонна - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Промийте сочевицю під проточною водою.
2. Замочіть сочевицю в теплій воді протягом години.
3. Наріжте бекон на маленькі шматочки і обсмажте до золотистої скоринки.
4. Додайте нарізану моркву, чебрець і цибулю. Приправте сіллю і перцем за смаком і тушкуйте протягом 6-8 хвилин.
5. До бекону з овочами додайте сочевицю, бульйон, лимонний сік, цедру і випарюйте рідина на середньому вогні до тих пір, поки сочевиця не проковтне більшу частину.