Смажені баклажани з медом
(покроковий рецепт з фото)
Хоча я вже давно намагаюся азіатські страви на своїй кухні, вводячи в повсякденність незвичайні рецепти, все-таки вони продовжують мене дивувати. Наприклад, наведений нижче рецепт став справжнім відкриттям.
Він із серії моїх улюблених салатів по-корейськи, а значить буде гостро і одночасно солодко. Для вас я описала, як приготувати смажені баклажани з медом. Тут все вирішує заправка, знадобиться багато приправ і спецій. В іншому використовуються звичні нам овочі, які завжди можна купити.
- Баклажан - 4 штуки
- Помідор - 3 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Koriandr - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет яблучний 9% - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Червоний мелений перець - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Баклажани помийте, а потім наріжте поздовжніми смужками.
Щоб з баклажанів пішла гіркота, засипте їх столовою ложкою солі і залиште на 30 хвилин. Після цього промийте їх під проточною водою.
Lukovitsu чистий, після чого наріжте її півкільцями.
Промиту петрушку і очищений часник подрібніть.
Морква помийте, Чистий і натрію krupnoy tёrke.
Перці з помідорами помийте, а потім наріжте овочі соломкою.
На сковороді розігрійте 2 ст.Ложки масла. Обсмажте в ньому баклажани протягом 8 хвилин, іноді помішуючи. Охолодіть овочі.
Всі овочі змішайте. Посипте їх кунжутом, koriandrom, меленим перцем, зеленню і часником. Додайте мед.
В кінці влийте оцет, масло і соєвий соус. Перемішайте салат. Залиште його на добу в холодильнику, а потім пробуйте!