Смачна паста
(покроковий рецепт з фото)
Скільки варіантів приготування пасти вам відомо? Насправді існує величезна кількість варіацій, щодня з'являються ще і ще. Розповідаю рецепт, як приготувати смачну пасту.
Хочете смачно і ситно нагодувати своїх домашніх? Не варто ламати голову. Просто приготуйте пасту. Можете зробити вегетаріанську, з морепродуктами, м'ясну, з томатним соусом або вершковим, з соусом «Песто» і багато інших варіанти. Це відмінний і смачну вечерю або обід для всієї родини.
- Оливкова олія - За смаком
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Шинка - 300 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сушена петрушка - 0, 5 чайних ложки
- Базилік - 0, 5 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Курячий бульйон - 3 Ст. Ложки
- Макаронні вироби - 450 грам
- Горошок заморожений - 3 Ст. Ложки
- Пармезан - За смаком
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Шинку накришить невеликими кубиками. Часник очистіть і подрібніть.
2
Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю, через пару хвилин додайте шинку, потім часник і всі спеції, посоліть і перемішайте.
3
Відваріть пасту в підсоленій воді до напівготовності, потім відкиньте на друшляк.
4
У сковороду до цибулі і шинки перекладіть пасту, додайте курячий бульйон і перемішайте, викладіть заморожений горошок і прогрійте пару хвилин.
5
За хвилину до готовності додайте тертий пармезан. Подавайте пасту гарячої, смачного!