Рецепт Смачна паста фото

Смачна паста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Макарони , Шинка , Пармезан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Скільки варіантів приготування пасти вам відомо? Насправді існує величезна кількість варіацій, щодня з'являються ще і ще. Розповідаю рецепт, як приготувати смачну пасту.

Опис приготування:

Хочете смачно і ситно нагодувати своїх домашніх? Не варто ламати голову. Просто приготуйте пасту. Можете зробити вегетаріанську, з морепродуктами, м'ясну, з томатним соусом або вершковим, з соусом «Песто» і багато інших варіанти. Це відмінний і смачну вечерю або обід для всієї родини.

  • Оливкова олія - За смаком
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Шинка - 300 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сушена петрушка - 0, 5 чайних ложки
  • Базилік - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Курячий бульйон - 3 Ст. Ложки
  • Макаронні вироби - 450 грам
  • Горошок заморожений - 3 Ст. Ложки
  • Пармезан - За смаком
1
Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Шинку накришить невеликими кубиками. Часник очистіть і подрібніть.
2
Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть цибулю, через пару хвилин додайте шинку, потім часник і всі спеції, посоліть і перемішайте.
3
Відваріть пасту в підсоленій воді до напівготовності, потім відкиньте на друшляк.
4
У сковороду до цибулі і шинки перекладіть пасту, додайте курячий бульйон і перемішайте, викладіть заморожений горошок і прогрійте пару хвилин.
5
За хвилину до готовності додайте тертий пармезан. Подавайте пасту гарячої, смачного!

Схожі рецепти