Сьомга в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Іноді можна дозволити собі з'їсти що-небудь зовсім низькокалорійне і щось вельми жирне. А якщо чоловік любить таку їжу, то гріх її не зварила і не порадувати його на вечерю.
Прочитайте про те, як приготувати сьомгу в беконі. Блюдо запікатиметься в духовці з приправами. Всю кухню наповнить приголомшливий аромат, а закуска буде скворчать…слинки вже течуть? Можете готувати таку і на вечерю, але на святковому столі вона буде найпопулярнішою, її відразу розберуть гості!
- Лосось - 500 грам (філе)
- Бекон - 100 грам
- Лимонний перець - 1 Ст. Ложка
- Естрагон сухий - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Рибу нарізати порційними шматочками. Добре її натріть перцем і естрагоном. Загорніть шматочки в бекон.
Покладіть все на деко, застелений фольгою. Закріпіть зубочистками, приправити сіллю. Розігрійте духовку до 190 градусів.
Випікайте закуску протягом 30 хвилин, а потім відразу подавайте до столу. Смачного!