Рецепт Шпинат по-корейськи фото

Шпинат по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гостре
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 10 хв.

Дуже гостру, пікантну і зовсім нескладну закуску хочу запропонувати для всіх шанувальників азіатської кухні. Це швидко, просто, смачно і апетитно. Рекомендую спробувати обов'язково, запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Перед вами чудова ідея, як приготувати шпинат по-корейськи. Як і в будь-якій страві азіатської кухні тут є специфічні інгредієнти - корейська соєве і чилі паста. Подавати до столу такий шпинат можна з основною стравою і рисом.

  • Шпинат - 1 пучок
  • Соєва паста - 1.5 чайних ложки
  • Перець чилі паста - 1.5 чайних ложки
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 2 чайних ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
шпинат по-корейськи - фото крок 1
1. У киплячу підсолену воду опустіть шпинат секунд на 10. Потім перекладіть в крижану воду.
шпинат по-корейськи - фото крок 2
2. Обсушити як слід.
шпинат по-корейськи - фото крок 3
3. Додайте обидві пасти, ложку кунжуту, подрібнений часник і трохи кунжутної олії.
шпинат по-корейськи - фото крок 4
4. Акуратно перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися.
шпинат по-корейськи - фото крок 5
5. Перед подачею шпинат по-корейськи присипте за бажанням кунжутом.
Смачного!

Схожі рецепти