Шпинат по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 10 хв.
Дуже гостру, пікантну і зовсім нескладну закуску хочу запропонувати для всіх шанувальників азіатської кухні. Це швидко, просто, смачно і апетитно. Рекомендую спробувати обов'язково, запам'ятовуйте!
Опис приготування:
Перед вами чудова ідея, як приготувати шпинат по-корейськи. Як і в будь-якій страві азіатської кухні тут є специфічні інгредієнти - корейська соєве і чилі паста. Подавати до столу такий шпинат можна з основною стравою і рисом.
- Шпинат - 1 пучок
- Соєва паста - 1.5 чайних ложки
- Перець чилі паста - 1.5 чайних ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 2 чайних ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
1. У киплячу підсолену воду опустіть шпинат секунд на 10. Потім перекладіть в крижану воду.
2. Обсушити як слід.
3. Додайте обидві пасти, ложку кунжуту, подрібнений часник і трохи кунжутної олії.
4. Акуратно перемішайте, щоб спеції рівномірно розподілилися.
5. Перед подачею шпинат по-корейськи присипте за бажанням кунжутом.
Смачного!
Смачного!