Шашлик з курки по-грецьки
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів м'якого курячого м'яса хочу запропонувати відмінний варіант для пікніка. Ніжний, пікантний, соковитий і нереально смачний шашличок припаде до душі і дорослим, і дітям. Рекомендую рецепт.
Близько півгодини вам буде потрібно на те, щоб курочка просочилася маринадом і ще 7-15 хвилин на сам процес смаження в залежності від температури. Тонкі скибочки лимона раджу нанизати обов'язково і подати до столу, буде дуже здорово. Відмінно підійде сюди як білий, так і червоний соус за смаком. Цей варіант, як приготувати шашлик з курки по-грецьки варто додати в кулінарну скарбничку
- Куряче філе - 600 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Натуральний йогурт - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Лимон - 1-2 штук
- Перець - За смаком
1. Вимийте і висушіть грудку, наріжте середніми кубиками. У глибокій мисці з'єднайте з сіллю, йогуртом, подрібненим часником і орегано, соком лимона, маслом і перцем.
2. Все як слід перемішайте і залиште на 30 хвилин.
3. Дерев'яні палички для шашлику попередньо замочити в холодній воді. Після одягніть на них шматочки курки, чергуючи зі скибочками лимона.
4. Викладіть шашлик на гриль.
5. І смажте хвилин на 5 з кожного боку до готовності.
6. Ось така краса. Смачного!