Рецепт Шашлик в червоному вині фото

Шашлик в червоному вині
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Шукаєте нові цікаві варіанти маринаду для м'яса? Тоді ось вам простий рецепт шашлику в червоному вині. Дуже соковите, ніжне і пікантне м'ясо виходить, яке буквально тане в роті.

Опис приготування:

1. Щоб приготувати пікантний і дуже соковитий шашлик в червоному вині в домашніх умовах, для початку потрібно вибрати гарне м'ясо. Вимийте його, обсушити трохи і наріжте порційними шматочками.

2. Викладіть в глибоку каструлю.

3. Очистіть цибулини і наріжте середніми півкільцями. Розподіліть по м'ясу.

4. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте дрібку цукру.

5. Влийте червоне сухе вино, все як слід перемішайте. При бажанні ви можете використовувати в рецепті приготування шашлику в червоному вині найрізноманітніші спеції: мелений часник, паприка, сушені трави і т.Д.

6. Далі можна просто накрити ємність кришкою або встановити невеликий прес. Приберіть м'ясо в холодильник.

7. Маринуватися м'ясо повинно як мінімум 5-6 годин, але найкраще залишити його в холодильнику на ніч.

8. Коли м'ясо як слід просочилося маринадом, можна нанизувати його на шампура і смажити на вогні. В процесі обов'язково поливайте м'ясо маринадом.

  • Свинина - 2 кілограма
  • Червоне сухе вино - 400 мілілітрів
  • Цибулина - 3-4 штук
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
1. Щоб приготувати пікантний і дуже соковитий шашлик в червоному вині в домашніх умовах, для початку потрібно вибрати гарне м'ясо. Вимийте його, обсушити трохи і наріжте порційними шматочками.

2. Викладіть в глибоку каструлю.

3. Очистіть цибулини і наріжте середніми півкільцями. Розподіліть по м'ясу.

4. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте дрібку цукру.

5. Влийте червоне сухе вино, все як слід перемішайте. При бажанні ви можете використовувати в рецепті приготування шашлику в червоному вині найрізноманітніші спеції: мелений часник, паприка, сушені трави і т.Д.

6. Далі можна просто накрити ємність кришкою або встановити невеликий прес. Приберіть м'ясо в холодильник.

7. Маринуватися м'ясо повинно як мінімум 5-6 годин, але найкраще залишити його в холодильнику на ніч.

8. Коли м'ясо як слід просочилося маринадом, можна нанизувати його на шампура і смажити на вогні. В процесі обов'язково поливайте м'ясо маринадом.

Схожі рецепти