Рецепт Селянка фото

Селянка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Огірок , Цибуля , Шинка , Ковбаса
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Супи , Солянка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 10 хв.

До недавнього часу я не знала, як приготувати солянку. Виявилося, що це знайоме всім блюдо, яке багато господинь роблять досить часто в будні дні для сім'ї. Дивіться рецепт цієї страви.

Опис приготування:

Насправді це вид солянки. Спочатку це блюдо називали саме селянкою. Але сенс залишився той же. Наваристий бульйон на свинині з квашеною капустою і солоним огірком: старі добрі інгредієнти, які ідеально поєднуються. Також ми додамо м'ясні копченості для ситності.

  • Свинина - 400 грам
  • Варена ковбаса - 200 грам
  • Вода - 3, 5 L
  • Сосиска - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Огірок солоний - 3 штуки
  • Маслини без кісточки - 15 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Шинка - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
селянка - фото крок 1
Доведіть воду до кипіння. Покладіть в неї промите м'ясо. Варіть бульйон до готовності разом з лавровим листом і перцем, близько 1, 5 годин. Готовий бульйон процідити, а свинину остудіть і відокремте від кістки.
селянка - фото крок 2
Наріжте невеликими шматочками охолоджене м'ясо, сосиски, шинку і ковбасу.
селянка - фото крок 3
Дрібно наріжте огірки, цибуля і петрушку. Гасіть інгредієнти з маслом в томатній пасті протягом 10 хвилин.
селянка - фото крок 4
Бульйон знову доведіть до кипіння. Додайте в нього продукти зі сковороди. Варіть суп 10 хвилин.
селянка - фото крок 5
Потім додайте м'ясо і копченості. Доведіть суп до кипіння.
селянка - фото крок 6
Потім додайте маслини разом з розсолом. Прокип'ятіть солянку трохи і відразу вимкніть.
селянка - фото крок 7
Подавайте "селянку" з лимоном і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти