Селянка
(покроковий рецепт з фото)
До недавнього часу я не знала, як приготувати солянку. Виявилося, що це знайоме всім блюдо, яке багато господинь роблять досить часто в будні дні для сім'ї. Дивіться рецепт цієї страви.
Насправді це вид солянки. Спочатку це блюдо називали саме селянкою. Але сенс залишився той же. Наваристий бульйон на свинині з квашеною капустою і солоним огірком: старі добрі інгредієнти, які ідеально поєднуються. Також ми додамо м'ясні копченості для ситності.
- Свинина - 400 грам
- Варена ковбаса - 200 грам
- Вода - 3, 5 L
- Сосиска - 4 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Огірок солоний - 3 штуки
- Маслини без кісточки - 15 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Шинка - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Доведіть воду до кипіння. Покладіть в неї промите м'ясо. Варіть бульйон до готовності разом з лавровим листом і перцем, близько 1, 5 годин. Готовий бульйон процідити, а свинину остудіть і відокремте від кістки.
Наріжте невеликими шматочками охолоджене м'ясо, сосиски, шинку і ковбасу.
Дрібно наріжте огірки, цибуля і петрушку. Гасіть інгредієнти з маслом в томатній пасті протягом 10 хвилин.
Бульйон знову доведіть до кипіння. Додайте в нього продукти зі сковороди. Варіть суп 10 хвилин.
Потім додайте м'ясо і копченості. Доведіть суп до кипіння.
Потім додайте маслини разом з розсолом. Прокип'ятіть солянку трохи і відразу вимкніть.
Подавайте "селянку" з лимоном і сметаною. Смачного!