Щи з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам ознайомитися з рецептом класичного заправного супу, який готували в російських селах. Як приготувати борщ з білими грибами, читайте далі.
Національна страва в народі відомий як щі. Можна сказати, це звичайний суп з капусти, але не тільки капуста є головним інгредієнтом в щах. Від вас буде потрібно час (цілу добу), дров'яна піч або мультиварка, щоб максимально точно повторити технологію приготування.
- Капуста квашена - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Морква - 60 грам
- Яловича гомілка - 500 грам
- Вода - 1 літр
- Часник - 1 зубчик
- Житній хліб - 65 грам
- Брусниця - 15 грам
- Гриби білі - 100 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Крем - 50 грам
- Лист лавровий - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
У великій мисці змішайте дрібно натертий житній хліб, гриби, Брусник, цибуля, часник і сіль. Залиште на пару годин настоюватися в прохолодному місці.
2
Готуємо бульйон. Ріпчасту цибулю і моркву злегка обсмажте на сковороді. Яловичу гомілка залийте водою, потім додайте обсмажені овочі, лавровий лист і перець. Варіть протягом 8-10 годин на слабкому вогні.
3
Капусту і інші інгредієнти додайте в міцний яловичий бульйон. Залиште нудитися в печі або мультиварці, вибравши режим «Підігрів» (10-12 годин).
4
На наступний день щі можна подавати. У готовий суп викладіть яловичину і кінзу. Подавайте суп зі сметаною.