Sankocho
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите подорожувати хоча б на кухні, пробуючи страви різних країн і народів, тоді пропоную вам на замітку дивовижний рецепт. Це родзинка Домінікани, яку варто повторити.
Перед вами покроковий спосіб, як приготувати санкочо. Це таке спекотне з м'яса з додаванням овочів. Блюдо дійсно неймовірно ситне, ароматне і дуже смачне. Якщо вам до душі експерименти, тоді рекомендую взяти на замітку цей варіант і повторити його на своїй кухні.
- Петрушка - 1 пучок
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Солодкий перець - 1 штука
- Гострий перець - За смаком
- Спеції - 5 чайних ложок (порівну солі, перцю, перець, орегано, kurkumи)
- 3 виду м'яса - 1 кілограм(200 грам ковбасок, 4 курячі стегенця, свинина на кістці)
- Мускатна гарбуз - 400 грам
- Кукурудза - 2 штуки
- Плантан - 2 штуки
1. З'єднайте разом сіль, перець, kurkumu, орегано і перець. Можна додати трохи спецій для м'яса. Перемішайте все.
2. Вимийте і висушіть м'ясо. Обваляйте з усіх боків в спеціях.
3. У сотейник з товстим дном налийте трохи олії. Викладіть свинину і курочку. Обсмажте на середньому вогні з двох сторін хвилин по 10. Після додайте ковбаски, нарізані шматочками.
4. Влейте в сотейник воду. Доведіть її до кипіння, зменшіть вогонь і залиште гаситися хвилин 30-35.
5. А тим часом можна підготувати решту інгредієнтів - наріжте кубиками гарбуз, плантан (овочевий банан) і качани кукурудзи на 2-3 частини.
6. Викладіть овочі в сотейник. Додайте зелень. За смаком можна додатково посолити. Нехай гаситься ще приблизно півгодини до м'якості овочів і готовності м'яса.
7. Ось так виглядає санкочо в результаті. Подавайте до столу блюдо з рисом, зеленню і скибочками авокадо.
Смачного!
Смачного!