Салат з тунцем і маринованими огірками
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіший рецепт салату. Чомусь він дуже подобається дітям: змітають в перші хвилини. Вперше спробувала салат в Ізраїлі (але не думаю, що він відноситься до єврейської кухні).
Рецепт салату ну дуже простий! Вам знадобляться консервовані тунець і кукурудза, а також мариновані огірки (які потрібно нарізати). В принципі, ви завжди можете фантазувати і додавати будь-які інгредієнти, які вам подобаються.
- Кукурудза консервована - 280 грам((1 банку))
- Огірки мариновані - 280 грам (приблизно стільки ж, скільки кукурудзи)
- Тунець консервований в олії - 130 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка (якщо подобається, можете покласти і більше, але раджу майонезом не захоплюватися.)
Злити масло з банки з тунцем (можна залишити трохи, тоді кладемо менше майонезу).
Ріжемо огірки досить дрібно.
Подрібнюємо тунець (можна виделкою), змішуємо всі інгредієнти в мисці, і насолоджуємося.