Рецепт Салат «Мангольд» фото

Салат «Мангольд»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Огірок , Насіння
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Хто не знає: мангольд - це листовий буряк, смаком нагадує шпинат. Проте у Мангольд більш насичений смак. Усе, хто люблять здорове харчування, оцінять салат"Мангольд" в домашніх умовах!

Опис приготування:

Рецепт приготування салату мангольд - для вас! Мені здається, що найкращим доповненням до настільки корисного салату стануть не менш корисні інгредієнти. Цей салат дозволений навіть в схудненні, адже листя Мангольд і буряк цьому сприяють! корисний, низькокалорійний і смачний салат - для вас!

  • Мангольд - 1 пучок
  • Огірок - 2 штуки
  • Буряк - 0.3 штуки
  • Насіння - 2 Ст. Ложки (смажені, солоні, без шкарлупок)
  • Ізюм - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Оцет винний - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка
салат
1. Рецепт дуже простий: огірок нарізаємо тоненькими кружальцями, буряк чистимо і теж ріжемо, додаємо родзинки та насіння, перемішуємо.
салат
2. Помиємо і обсушити мангольд. Рвемо його руками прямо в миску з салатом. Заправляємо сумішшю з оцту, лимонного соку, оливкового масла і кленового сиропу. Перемішаємо.
салат
3. Солимо і додаємо спеції. Готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти