Салат «Мангольд»
(покроковий рецепт з фото)
Хто не знає: мангольд - це листовий буряк, смаком нагадує шпинат. Проте у Мангольд більш насичений смак. Усе, хто люблять здорове харчування, оцінять салат "мангольд" в домашніх умовах!
Рецепт приготування салату мангольд - для вас! Мені здається, що найкращим доповненням до настільки корисного салату стануть не менш корисні інгредієнти. Цей салат дозволений навіть в схудненні, адже листя Мангольд і буряк цьому сприяють! корисний, низькокалорійний і смачний салат - для вас!
- Мангольд - 1 пучок
- Огірок - 2 штуки
- Буряк - 0.3 штуки
- Насіння - 2 Ст. Ложки (смажені, солоні, без шкарлупок)
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка
1. Рецепт дуже простий: огірок нарізаємо тоненькими кружальцями, буряк чистимо і теж ріжемо, додаємо родзинки та насіння, перемішуємо.
2. Помиємо і обсушити мангольд. Рвемо його руками прямо в миску з салатом. Заправляємо сумішшю з оцту, лимонного соку, оливкового масла і кленового сиропу. Перемішаємо.
3. Солимо і додаємо спеції. Готово! Приємного вам апетиту!