Риба, запечена в листі пекінської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Риба і гарнір з овочів - все відразу в одній страві. Швидко, просто і оригінально. Всім обов'язково раджу ознайомитися з рецептом і обов'язково приготувати. Вам неодмінно сподобається!
Ви можете використовувати філе будь-якої риби. Якщо ж у вас немає пекінської капусти, то можна спробувати приготувати аналогічно, але зі звичайною капустою. Експериментуйте!
- Капуста пекінська листя - 8 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1/2 штуки
- Філе риби - 200 грам
- Помідор - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Орегано - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Листя капусти промийте.
2 Бланшируйте до м'якості близько 10 хвилин.
3. Лук наріжте кубиком, моркву натріть.
4. Обсмажте з додаванням олії.
5. Рибу нарізати на невеликі шматочки. Змішайте соєвий соус, оливкова олія, сушені трави: петрушку і орегано.
6. Покладіть рибу в маринад і залиште мінімум на 1 час.
7. Викладіть листя капусти хрест навхрест.
8. У центр трохи смажених овочів.
9. На овочі замариновану рибу.
10. Загорніть кінці капусти.
11. Зверху викладіть нарізані часточки помідора.
12. Запікайте в розігрітій до 180 градусів 20-25 хвилин. Смачного!