Рецепт юшки з форелі на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Найкраща вуха вариться тільки на природі, згодні? Ось якраз хочу розповісти вам, як приготувати юшку з форелі на багатті. Навариста, ароматна, неймовірно апетитна. Рекомендую спробувати!
Відразу хочу попередити, - це не зовсім класичний варіант юшки, так як ми не будемо варити бульйон, що трохи заощадить час. Якщо ж у вас є рибні хвости і голови, то сміливо почніть з варіння бульйону, а тільки потім закладайте овочі. Що стосується спецій для юшки, то тут все дуже індивідуально. Хтось вважає за краще рясне кількість приправ для риби, а кому-то по душі тільки сіль, перець і лавровий лист. Орієнтуйтеся на власний смак.
- Форель - 700 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Картопля - 8 штук
- Сіль, спеції, зелень - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
1
В казані розтопіть вершкове масло і викладіть подрібнену цибулю. Обсмажте ще пару хвилин.
2
Додайте нарізану моркву і смажте ще 3 хвилини, помішуючи.
3
Влийте чисту воду і почекайте, поки вона закипить. Тим часом очистіть і наріжте невеликими кубиками картоплю.
4
Киплячу воду підсолити, додайте спеції при бажанні і відправте в казан картопля. Варіть хвилин 10.
5
Форель наріжте середніми шматочками і викладіть в казан.
6
Варіть ще хвилин 15, в кінці додавши зелень за смаком.
Смачного!
Смачного!