Рецепт райдужної форелі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите рибу і всіляко намагаєтеся урізноманітнити своє меню стравами з нею, цей рецепт райдужної форелі точно варто додати в свою кулінарну скарбничку. Не складно, вишукано і приголомшливо смачно!
Хочу запропонувати вам спробувати класний варіант, як приготувати райдужну форель, запечену в духовці з ароматними помідори всередині. Ця страва по-справжньому чудове. Його можна подавати як на кожен день, доповнивши гарніром за смаком, так і на святковий стіл. А головне те, що на весь процес у вас піде менше години!
- Форель райдужна - 1 штука
- Помідори черрі - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (перець, розмарин, чебрець)
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Рибку вимийте, обсушити, при необхідності очистіть. Розігрійте духовку до 210 градусів.
2. Акуратно розгорніть форель, але не дорізати до кінця.
3. Викладіть її на лист фольги, трохи змащене маслом.
4. Для приготування начинки з'єднайте помідори черрі з подрібненим часником, сіллю і перцем. Все ретельно перемішайте.
5. Викладіть на рибку, додайте розмарин і чебрець за бажанням.
6. Акуратно згорніть. Натріть рибу сумішшю солі і перцю за смаком.
7. Загорніть фольгу конвертом, надішліть форель в духовку. Запікайте рибку приблизно 20-25 хвилин.
Перед подачею можна полити соком лимона.
Смачного!
Перед подачею можна полити соком лимона.
Смачного!