Рецепт Пюре з рибою фото

Пюре з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Пюре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Риба дуже добре підходить в якості другого. А адекватним гарніром до риби, без сумніву, є пюре. Тому нижче ви побачите рецепт приготування пюре з рибою.

Опис приготування:

Щоб приготувати пюре з рибою в домашніх умовах, вам знадобиться окремо зайнятися приготуванням гарніру і риби. Так, процес приготування пюре не вимагає особливого втручання і триває довше, починаємо саме з нього. Поки варяться інгредієнти для пюре, готуємо заправку для риби і смажимо її.

  • Філе лосося - 800 грам
  • Консервована біла квасоля - 800 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 120 мілілітрів
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Лимонна цедра - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
пюре з рибою - фото крок 1
Подрібнюємо квасоля в блендері, додаємо в миску з квасолею тертий часник і масло. Змішуємо всі до однорідності і варимо на повільному вогні протягом 10 хвилин.
пюре з рибою - фото крок 2
У мисці змішуємо до однорідності масло, цедру, лимонний сік, Сіль і перець.
пюре з рибою - фото крок 3
Філе ділимо на довільну кількість шматків. Натираємо заправкою, яку готували в попередньому кроці.
пюре з рибою - фото крок 4
Смажимо рибу на сковороді, змащеній оливковою олією на середньому вогні до готовності.
пюре з рибою - фото крок 5
Пюре з рибою готове - можна подавати до столу.

Схожі рецепти