Пюре з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Риба дуже добре підходить в якості другого. А адекватним гарніром до риби, без сумніву, є пюре. Тому нижче ви побачите рецепт приготування пюре з рибою.
Щоб приготувати пюре з рибою в домашніх умовах, вам знадобиться окремо зайнятися приготуванням гарніру і риби. Так, процес приготування пюре не вимагає особливого втручання і триває довше, починаємо саме з нього. Поки варяться інгредієнти для пюре, готуємо заправку для риби і смажимо її.
- Філе лосося - 800 грам
- Консервована біла квасоля - 800 грам
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 120 мілілітрів
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Лимонна цедра - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Подрібнюємо квасоля в блендері, додаємо в миску з квасолею тертий часник і масло. Змішуємо всі до однорідності і варимо на повільному вогні протягом 10 хвилин.
У мисці змішуємо до однорідності масло, цедру, лимонний сік, Сіль і перець.
Філе ділимо на довільну кількість шматків. Натираємо заправкою, яку готували в попередньому кроці.
Смажимо рибу на сковороді, змащеній оливковою олією на середньому вогні до готовності.
Пюре з рибою готове - можна подавати до столу.