Простий рецепт смачного печива
(покроковий рецепт з фото)
Якось давно я не робила випічку з маком. Згадала хороший варіант і тепер хочу розповісти вам, як приготувати простий рецепт смачного печива. Випічка буде з ніжним лимонним ароматом.
Я дуже люблю поєднання смаку маку з ніжною кислинкою і ароматом лимона. У цьому печиво ці інгредієнти сходяться просто ідеально.
Вам буде потрібно всього хвилин 25 на підготовку тесту і випічку. А потім залишиться найскладніше: дочекатися, поки ця смакота охолоне.
- Борошно - 120 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Борошно мигдальна - 60 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Маргарин - 3 Ст. Ложки
- Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука(tsedra + сік)
Духовку розігрійте до 180 градусів, вистелити деко пергаментом, натріть лимонну цедру, змішайте всі сухі інгредієнти в мисці.
Розтопіть маргарин, додайте сироп і дві столові ложки лимонного соку. Влийте до сухої суміші, замісіть тісто. Потім сформуйте печеньки і викладіть на деко.
Надішліть печиво готуватися на 18 хвилин, а потім остудіть перед дегустацією.