ПП-паста з цукіні з куркою та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний обід або вечерю! Ця страва для тих, хто прагне харчуватися правильно і стежить за своєю вагою. Легко і швидко готується, а виходить дуже смачним і жодним чином не зашкодить вашому здоров'ю.
Відмінне поєднання продуктів в цій страві дозволить вам насолодитися їм в обід або повечеряти без шкоди для здоров'я і не боятися, що зайві калорії осядуть на талії. Злегка хрусткі спагетті з цукіні, ніжний і злегка розплавлений сир, соковите куряче м'ясо ... У вас ще не потекли слинки? Розповідаю, як приготувати ПП-пасту з цукіні з куркою та моцарелою.
- Куряче філе - 70-80 грам
- Cukini - 100 грам
- Моцарелла - 1/3 скибочки(1/3 великого кульки)
- Часник - 1 зубчик
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Блюдо готувалося на 1 порцію, тому беремо третину філе курячої грудки. Нарізаємо на невеликі шматочки.
Обсмажуємо куряче м'ясо на оливковій олії до легкого рум'янцю.
Цукіні шаткуємо на тертці для приготування корейської моркви.
І збризніть лимонним соком, перемішуємо.
Помідори розрізати навпіл, а часник дрібно нарізаємо.
І на невеликі шматочки наріжемо моцарелу.
Обсмажену курку прибираємо зі сковороди, посипаємо сіллю, перцем і базиліком.
А на сковороду викладемо часник і помідори. Обсмажуємо буквально хвилину-півтори.
Кабачки харчування, обсмажити хвилину-півтори.
І додаємо обсмажену курку і моцарелу.
Перемішуємо і прогріваємо все разом знову хвилинку-півтори.
От і все, можна насолоджуватися!