Рецепт Паста зі свининою та моцарелою фото

Паста зі свининою та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Сир, Макарони, Моцарелла
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Відмінний рецепт приготування пасти зі свининою та моцарелою в мультиварці. Готується таке блюдо дуже просто і швидко, без особливих зусиль. Пропоную готувати пасту на вечерю для всієї родини!

Відразу потрібно зазначити, що для приготування страви не обов'язково використовувати справжню італійську пасту, зійдуть і звичайні макарони. Готову пасту подають до столу в гарячому вигляді з келишком червоного вина і свіжими овочами. Дуже смачно!

  • Свинина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Макаронні вироби - 300 грам
  • Томатний соус - 300 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Петрушка - За смаком
  • Моцарелла - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком

Схожі рецепти