Рецепт Паста зі свининою та моцарелою фото

Паста зі свининою та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Макарони , Моцарелла
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відмінний рецепт приготування пасти зі свининою та моцарелою в мультиварці. Готується таке блюдо дуже просто і швидко, без особливих зусиль. Пропоную готувати пасту на вечерю для всієї родини!

Опис приготування:

Відразу потрібно зазначити, що для приготування страви не обов'язково використовувати справжню італійську пасту, зійдуть і звичайні макарони. Готову пасту подають до столу в гарячому вигляді з келишком червоного вина і свіжими овочами. Дуже смачно!

  • Свинина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Макаронні вироби - 300 грам
  • Томатний соус - 300 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Петрушка - За смаком
  • Моцарелла - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
паста зі свининою та моцарелою - фото крок 1
Попередньо відварюємо пасту або макарони до готовності. Зварити можна в режимі"Суп" (10 хвилин), солона вода. Відкидаємо пасту на друшляк. Промиваємо чашу мультиварки і вливаємо в неї рослинне масло, додаємо свинину, порізану шматочками, і подрібнену цибулю. Готові домовленості "Жарко" 10 хвилин.
паста зі свининою та моцарелою - фото крок 2
Додаємо сіль, перець, подрібнений часник і томатну пасту. Кладемо порізану петрушку, вливаємо воду, продовжуємо готувати в режимі"Гасіння" 20 хвилин.
паста зі свининою та моцарелою - фото крок 3
Перемішуємо все з макаронами.
паста зі свининою та моцарелою - фото крок 4
Перед подачею на стіл присипаємо блюдо тертої моцарелою і залишками зелені. Смачного!

Схожі рецепти