Паста з куркою та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Паста з куркою та моцарелою готується
Пасту з куркою та моцарелою я готова їсти день і ніч! Це така смакота…Я люблю робити це блюдо для вечері, коли збирається невелика компанія. Всі відразу приходять в благодушний стан і бесіда під келих червоного вина тече невимушено і цікаво. Блюдо виглядає досить красиво, особливо якщо прикрасити його базиліком і тертим пармезаном. Все красиво і смачно! Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 450 грам
- Томатний соус - 500 грам
- Вода - 12 склянок
- Моцарелла - 250 грам
- Лист базиліка - 12 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець гострий - 12 чайних ложок
Порізати цибулю і часник.
Порізати на шматочки.
Шматочки курки посмажити, посолити, поперчити.
Посмажити цибулю з часником.
Додати томатний соус, спеції.
Повернути в сковороду шматочки курки.
Гасити 8 хвилин. Додати зелень.
У готовий соус з куркою додайте шматочки моцарели.
Перемішайте, пару хвилин і соус готовий.
Полийте пасту соусом. Смачного!