Рецепт Пиріг з квасолею фото

Пиріг з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви, Пироги

Дуже цікаве поєднання кукурудзяної крупи, квасолі і смаженої цибулі припаде до душі справжнім гурманам. Якщо ви хочете приготувати щось дійсно незвичайне, то вам сюди.

Це дуже незвичайний, але в той же час простий рецепт пирога з квасолею, Котрий, я впевнена, знайде своїх шанувальників. Мене він зацікавив в першу чергу незвичайним поєднанням смаків, а так само тим, що для приготування тут не використовується тісто, а отже, відсутня найскладніший етап в приготуванні пирогів. Я поділюся з вами своїм досвідом і розповім, як приготувати напевно самий незвичайний пиріг з квасолею.

  • Зерно зернових - 4 склянки
  • Квасоля - 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир (твердий) - 150 грам
  • Масло рослинне - - За смаком
пиріг з квасолею - фото крок 1
Промиваємо квасоля під водою і потім замочуємо на 2-3 години в холодній воді.
пиріг з квасолею - фото крок 2
Коли квасоля розмокне, нам необхідно перекласти її в каструлю, знову залити водою і варити на невеликому вогні протягом 30-40 хвилин.
пиріг з квасолею - фото крок 3
Тепер приступаємо до приготування кукурудзяної крупи, яка послужить нам заміною тесту. Заливаємо її холодною водою і варимо приблизно 15-20 хвилин. З 4 склянки крупи знадобитися 1, 5-2 склянки води.
пиріг з квасолею - фото крок 4
Лук числі і ріжемо півкільцями. Потім злегка обсмажуємо його на сковороді до золотистого кольору.
пиріг з квасолею - фото крок 5
Сир натираємо на крупній тертці.
пиріг з квасолею - фото крок 6
На дно змащеної олією форми викладаємо 2/3 частини готової кукурудзяної каші.
пиріг з квасолею - фото крок 7
Потім шарами викладаємо спочатку квасоля, потім цибулю, половину сиру, що залишилася кашу і знову сир. Постарайтеся останній шар кукурудзяної каші розподілити так, щоб він покривав всі попередні шари повністю.
пиріг з квасолею - фото крок 8
Ставимо форму в розігріту до 160 градусів духовку і залишаємо на пів години. Тепер пиріг можна дегустувати, але я відразу попереджаю, що, незважаючи на невелику кількість інгредієнтів, пиріг виходить досить ситним.

Схожі рецепти