Рецепт Підлива класична фото

Підлива класична
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Яловичина , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів , До м'яса
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 45 хв.

Підлива - універсальне блюдо, за допомогою якого можна зробити будь-який гаряче смачніше і смачніше. Як же приготувати підливу класичну? Пропоную вам варіант для будь-яких гарнірів. Спробуйте!

Опис приготування:

Така класична підлива прекрасно підійде і до картопляного пюре, і до макаронів, і до будь-яких круп. Вона виходить смачна і ароматна, м'ясо - м'яке і соковите. Борошно в такий підливі грає роль сполучної ланки.

  • М'ясо (свинина або яловичина) - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
1
М'ясо помийте і поріжте невеликими шматочками.
2
Викладіть їх на сковороду і підсмажте до стану напівготовності.
3
Моркву натріть на великій тертці, цибуля поріжте, часник подрібніть. Всі овочі додайте на сковороду і смажте 5 хвилин.
4
У сковороду покладіть борошно і продовжуйте готуйте ще 3 хвилини.
5
Налийте в сковороду воду, щоб вона покрила всі компоненти.
6
Додайте томатну пасту і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і продовжуйте готувати ще 15 хвилин під кришкою.
7
Додайте подрібнену зелень і залиште настоятися ще хвилин 15. Смачного!

Схожі рецепти