Підлива класична
(покроковий рецепт з фото)
Підлива - універсальне блюдо, за допомогою якого можна зробити будь-який гаряче смачніше і смачніше. Як же приготувати підливу класичну? Пропоную вам варіант для будь-яких гарнірів. Спробуйте!
Така класична підлива прекрасно підійде і до картопляного пюре, і до макаронів, і до будь-яких круп. Вона виходить смачна і ароматна, м'ясо - м'яке і соковите. Борошно в такий підливі грає роль сполучної ланки.
- М'ясо (свинина або яловичина) - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
1
М'ясо помийте і поріжте невеликими шматочками.
2
Викладіть їх на сковороду і підсмажте до стану напівготовності.
3
Моркву натріть на великій тертці, цибуля поріжте, часник подрібніть. Всі овочі додайте на сковороду і смажте 5 хвилин.
4
У сковороду покладіть борошно і продовжуйте готуйте ще 3 хвилини.
5
Налийте в сковороду воду, щоб вона покрила всі компоненти.
6
Додайте томатну пасту і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і продовжуйте готувати ще 15 хвилин під кришкою.
7
Додайте подрібнену зелень і залиште настоятися ще хвилин 15. Смачного!