Рецепт Печінкові ковбаски з рисом «Домашні» фото

Печінкові ковбаски з рисом «Домашні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фарш , Печінка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Натуральні домашні ковбаски в оболонці, приготовані в духовці з ароматними спеціями, встояти просто неможливо! пробуйте швидше! А я вам розповім, як приготувати печінкові ковбаски з рисом.

Опис приготування:

Печінкові ковбаски можна приготувати не тільки з рисом, але і гречкою або пшоном, манкою. Кількість рису також можна регулювати на свій смак, мені здається 150 г якраз добре, ковбаски вийшли не жирними, НЕ сухими, все гармонійно і дуже смачно! Обов'язково спробуйте приготувати, сподіваюся вам сподобається! У мене пішло 3, 5 метра свинячих кишок. Я запікала в двох формах: одна велика (на фото), інша - трохи менше. Ковбаси вийшло багато! хай щастить!

  • Кишки - 2 штуки (по 1, 6 м)
  • Печінка куряча - 500 грам
  • Свинина - 500 грам (фарш)
  • Мал - 150 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Вершки 10-15% - 120 мілілітрів
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
печінкові ковбаски з рисом
Підготуйте продукти і кишки для ковбасок. Свинину перекрутити на фарш. Кишки замочіть у воді. Потім просто прополосніте від солі.
печінкові ковбаски з рисом
Обсмажте цибулю до м'якості на невеликій кількості рослинного масла.
печінкові ковбаски з рисом
У чашу блендера покладіть печінку і влийте вершки. Подрібніть.
печінкові ковбаски з рисом
Частинами введіть свинячий фарш в печінку. Продовжуйте подрібнювати.
печінкові ковбаски з рисом
Маса виходить однорідною, ніжною.
печінкові ковбаски з рисом
Додайте молоко, смажена цибуля, сіль, спеції і знову збийте.
печінкові ковбаски з рисом
Відваріть рис до напівготовності, додайте його до печеночному фаршу.
печінкові ковбаски з рисом
Добре перемішайте, фарш готовий!
печінкові ковбаски з рисом
Кишки добре промийте, щоб легше було надіти їх на насадку, пропустіть через них струмінь холодної води. Змочіть і насадку водою.
печінкові ковбаски з рисом
Наповніть кишки фаршем, перев'язуйте або перекручуйте через якусь відстань. Форму змастіть добре рослинним маслом, покладіть ковбаски і відправте в духовку запікатися на 1 час, температура - 200-180 градусів.
печінкові ковбаски з рисом
Ковбаски готові. Остудіть їх у формі, теплими подайте до столу. Приємного!

Схожі рецепти