Печінкові ковбаски з рисом «Домашні»
(покроковий рецепт з фото)
Натуральні домашні ковбаски в оболонці, приготовані в духовці з ароматними спеціями, встояти просто неможливо! пробуйте швидше! А я вам розповім, як приготувати печінкові ковбаски з рисом.
Печінкові ковбаски можна приготувати не тільки з рисом, але і гречкою або пшоном, манкою. Кількість рису також можна регулювати на свій смак, мені здається 150 г якраз добре, ковбаски вийшли не жирними, НЕ сухими, все гармонійно і дуже смачно! Обов'язково спробуйте приготувати, сподіваюся вам сподобається! У мене пішло 3, 5 метра свинячих кишок. Я запікала в двох формах: одна велика (на фото), інша - трохи менше. Ковбаси вийшло багато! хай щастить!
- Кишки - 2 штуки (по 1, 6 м)
- Печінка куряча - 500 грам
- Свинина - 500 грам (фарш)
- Мал - 150 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Вершки 10-15% - 120 мілілітрів
- Молоко - 50 мілілітрів
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Чорний перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте продукти і кишки для ковбасок. Свинину перекрутити на фарш. Кишки замочіть у воді. Потім просто прополосніте від солі.
Обсмажте цибулю до м'якості на невеликій кількості рослинного масла.
У чашу блендера покладіть печінку і влийте вершки. Подрібніть.
Частинами введіть свинячий фарш в печінку. Продовжуйте подрібнювати.
Маса виходить однорідною, ніжною.
Додайте молоко, смажена цибуля, сіль, спеції і знову збийте.
Відваріть рис до напівготовності, додайте його до печеночному фаршу.
Добре перемішайте, фарш готовий!
Кишки добре промийте, щоб легше було надіти їх на насадку, пропустіть через них струмінь холодної води. Змочіть і насадку водою.
Наповніть кишки фаршем, перев'язуйте або перекручуйте через якусь відстань. Форму змастіть добре рослинним маслом, покладіть ковбаски і відправте в духовку запікатися на 1 час, температура - 200-180 градусів.
Ковбаски готові. Остудіть їх у формі, теплими подайте до столу. Приємного!